Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem, itthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem, itthon vagyok két kicsivel. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne gyertek azzal, hogy "minek szültem ilyennek", mert 11 éve vagyunk házasok. Nem volt egy link alak soha...

Két lányunk van, 2,5 éves a nagyobbik, a kicsi 5 hónapos.

A férjem a hétvégén mondta el, hogy van valakije.

Vasárnap el is költözött, mert hogy nem tudja, mi legyen és gondolkoznia kell. A munkahelyén ismerte meg, ennyit elmondott, de nem volt nehéz kinyomoznom ezután, hogy ki az... A szöges ellentétem külsőre, képek alapján kicsit "cicababa", ez a tipikus fiatal lány, aki a szüleitől világ életében mindent megkapott és most próbálgatja saját maga a szárnyait. Sosem gondoltam, hogy ilyen nővel a férjem egyáltalán szóba állna. Azért is fáj ez, mert a két terhesség megviselt, a másodiknál a végén már a toxémia is játszott, a kis korkülönbség miatt eddig a túlélésre játszottam igazából. Én is tudom, hogy közel sem vagyok bomba formában, hogy van rajtam bőven felesleg még, hogy a mindennapi viseletem a csinos ruha és tűsarkú helyett a melegítő+tornacipő lett. Ennek ellenére a férjem mindig mondta, hogy így is tökéletesnek lát, most a legboldogabb az életében stbstb. Sőt, pár hete még az is szóba került, hogy lehetne 3. gyerekünk.

Édesanyám szerint itt már nincs miről beszélni, még ha vissza is jönne, akár már idén lesz egy újabb fiatal lány, vagy majd pár év múlva és úgy akarom leélni az életemet, hogy minden nap azon izgulok, elhagy-e?!

A legjobb barátnőm viszont azt mondta, hogy igenis hívjam haza, próbáljak beszélni vele, mert két kicsivel, úgy, hogy az egyik még fél éves sincs, lehetetlen lesz a párkeresés és a normális élet. És hogy legalább a saját kényelmem, gyerekeim élete miatt nyeljem le ezt a békát, mert ha önérzeteskedni kezdek, lehet, hogy úgy fogom érezni, hogy a becsületem megmaradt, de hosszabb távon magunkat fogom megszívatni.

Szerintetek?

Mennyire működhetne ez után egy házasság? Érdemes így együtt maradni?

Az is zavar még, hogy én végig annyira vakon voltam ezek szerint, hogy semmi sem tűnt fel ebből az egészből.

2022. márc. 30. 18:18
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Ennek vége. Barátkozz a gondolattal, hogy egyedül fogod nevelni a 2 gyereket. Minek fogadnád vissza? És akkor mi történne?

Megváltoztál, a két gyerek miatt ha tetszik ha nem. Ez van.

A "tökéletes" párod meg mégsem olyan tökéletes.

Sok opció ebben nincs, ennek vége.

Most új életet kezdesz.

2022. márc. 30. 18:23
 2/40 anonim ***** válasza:
94%

Ezt neked kell tudnod, hogy egyáltalán együtt tudnál-e élni valakivel, aki megcsalt. Én személy szerint nem, de ugye nem én vagyok a te helyzetedben.

Másrészt meg neki is tudnia kell, hogy mit akar. Valószínűleg úgyis az lesz belőle, hogy nem működik majd az új nővel a dolog, aztán visszamenne hozzád. Szerintem ne könnyítsd meg neki azzal, hogy még hívod is, könyörögjön ő.

2022. márc. 30. 18:24
 3/40 anonim ***** válasza:
85%

Anyádnak van igaza!

"Lenyelni a békát" - még ha nem is lenne újabb nője, milyen élet lenne az? Ismerősöm pár éve vált el kb. 15 év elhidegült házasság után. Mert "megvárom, amíg kirepülnek a gyerekek". Én nem hiszem, hogy akár a gyerekeknek bármi jó volt abban, hogy a szüleik kb. egy szót sem váltottak évtizedeken keresztül a kötelezőn kívül. Ő meg 45 évesen kezdte újra az életét, és még szerencsés, mert lehetett volna 55 vagy 60 is.

Igen, 2 kisgyerekkel nehéz, de messze nem lehetetlen. Még ha tényleg nem is lenne senkid, a lelki békéd akkor is megéri, szerintem. Jobb most újrakezdeni, nem pedig 10-15-20 év múlva.

Neked is csak ez az egy életed van és minden elvesztegetett év hatalmas veszteség.

2022. márc. 30. 18:28
 4/40 anonim ***** válasza:
90%
Ez a kapcsolat akkor zárult, mikor a fasza abba pinába csúszott. Neked már csak annyi a dolgod, hogy ezt feldolgozd. Nem az, hogy visszafogadd. Úgyis megteszi újra és újra és újra...
2022. márc. 30. 18:29
 5/40 anonim ***** válasza:
94%

Neked kell eldönteni, hogy képes vagy visszafogadni és együtt élni vele, avagy jobb nélküle. Az, hogy veled marad, egyáltalán nem jelenti, hogy könnyebb lesz a gyerekekkel, hiszen velük kapcsolattól függetlenül tud foglalkozni, amitől lehetne szabad hétvégéd, ha pedig szetmentek, fizeti szépen a gyerektartást.

Hogyha mégis együtt maradtok, nagyon nehéz lesz neked újra megbízni benne, nagy valószínűséggel újra megcsal, és nincs rá garancia mennyire fog elhanyagolni titeket. Az, hogy a napokban 3. gyerekről beszélt jól mutatja, hogy nem megbízható, nem lehet számolni vele.

2022. márc. 30. 18:35
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

max akkor tudnám megbocsátani ha egy alkalom, de itt ő már el is ment hogy gondolkozzon, vagyis van érzelem a részéről

nekem ez már nem férne bele

2022. márc. 30. 18:35
 7/40 anonim ***** válasza:
90%
Mióta tart a viszonyuk?
2022. márc. 30. 18:42
 8/40 anonim ***** válasza:
96%

Nyilván megkapod majd a rúgd ki, legyen gerinced hozzászólások hadát. Mert ők biztosan befejeznék, de ez súlytalan, tét nélkül.

Én azt gondolom, ha ő elköltözik már máshol jár, mindegy, hogy érzelmileg, vagy fizikálisan, rohadtul cserben hagyottnak érezném magam 2 kicsi mellett, és ez biztos lehetsz, hogy nem a melegítő, tornacipő miatt alakult így.

A legnagyobb problémám ebben az, hogy nem szólt, hogy baj van, nem akart javítani. Ha meg nem volt semmi probléma, akkor nem engedhette volna meg, hogy mást ennyire közel engedjen. Ilyen férfiért kár harcolni...

2022. márc. 30. 18:53
 9/40 anonim ***** válasza:
96%
Megáll az eszem: még ő gondolkodik? Mégis min? Ha azon, hogy hogy rendezze a veled való kapcsolatát és hogy engeszteljen ki és szerezze vissza a bizalmadat, akkor még megérteném. Valószínűleg nem ez a helyzet. Nehéz helyzetben vagy, de meg kell oldanod a családod, barátaid segítségével, mert ezt az embert nem érdemes visszafogadni, még ha akarná is, mert a problémákat nem megoldani akarja, hanem elmenekülni, a könnyebb utat választani. És ez egy alapvető személyiségjegy, soha nem fog megváltozni.
2022. márc. 30. 19:13
 10/40 anonim ***** válasza:
13%

Milyen az anyagi helyzetetek? Ha van hitel és a férfi ralative keveset keres (3-400 alatt), akkor ő fog pofára esni. Egy válásnál mindig a csóró férfi húzza a rövidebbet. Azért, mert el kellennie albiba (ha anyuékhoz megy lőttek a csajozásnak) és fizetnie kell gyerektartást.

Egy fiatal kiscsajnak ez baromira nem fog tetszeni, mert akkor neki nem lesz drága ruha, cipő, smink stb. Szóval a csóró férfi esik nagyot a válásnál.

Ha van pénze, jó fizuja, akkor megéri elgondolkodnod a visszafogadáson, mert akkor a fiatal csajszi fog röhögni a markában.

2022. márc. 30. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!