Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek bejön egy ismerősöm és látom rajt hogy szexelne vele (a többi lent)?
Az ismerősöm is élettársi kapcsolatban van, szerintetek ha mondjuk egy névtelen levélben ezt jelezném az ismerősöm élettársának az el tudná venni a barátnőm kedvét attól hogy kikezdjen az ismerősömmel?
6 éve vagyunk együtt, nem szeretném elhagyni a barátnőm, és ezt ő is tudja, hogy nem hagynám el. Viszont ezzel a módszerrel szerintetek van esélyem leállítani?
Szerintem nem jó ötlet, tudom, hogy azt mondod nem derülne ki, de ha kiderül mégis valahogy, akkor az alapjaiba megváltoztatná a kapcsolatot közöttetek. Én undorítónak tartanám, hogy a barátom annyira nem bízik bennem, hogy a hátam mögött szervezkedik annak a pasinak az élettársával, akiről elméletben beszéltünk, hogy szexelnél vele, de nyilvá nem történt meg. Egyébként pedig azt mondod nyíltan beszéltek mindenről, miért nem ülsz le és magyarázod el neki, hogy mennyire zavar az, amerre tartanak a ismerősöddel, ennél jobb megoldás nincs.
Én elgondolkoznék azon is, megéri-e bevonni egy harmadik személyt (az ismerősöd élettársát) már csak azért is, mert igaz nem derül ki, azon viszont semmit nem változtat, hogy a közösen töltött 6 év ellenére egyértelműen óriási bizalmi problémáid vannak, ami fel fogj emeszteni előbb utóbb úgyis a kapcsolatotokat.
Végül véleményem szerint egy messenger üzenetváltások miatt felbőszült élettárs nem tud mindent megakadályozni, lehet az ismerősöd kapcsolatában is okozol konfliktust vele, de ha dugni akarnak, akkor úgyis megtalálják a módját, hogy mikor és hogyan.
Ja..majd egy level megallitja ezt a lassan kibontakozofelben levo dugast?
Lehet, h a pasi nem veszi az adast es meg orulni is fog annak, hogy felhivtad ra a figyelmet!
Nalam az ilyen "dughatnekom van massal" instant szakitast jelent, de hiaba..vannak akik szeretnek megalazo kapcsolatban elni...
A privát válaszod alapján nem szereted a barátnőd. Miért lenne baj, ha letámadná a csaj a barátnődet? Ember felfogtad a kérdésed súllyát? Ha megveri és komoly baja lesz, 8 napon túl gyógyuló vagy annál súlyosabb azért nem csak a másik pasi barátnője de te is felelős leszel.
Miért baj? Az a baj hogy a párja vagy ezek alapján, mert nem vagy képes felnőtt férfi módjára megkérdezni, és megbeszélni vele a párkapcsolati problémáidat. Tudod egy kapcsolathoz két ember kell. És több privátot nem kérek. Szánalmas.
Ja és az, hogy te mit látsz rajta, és hogy ő mit gondol az két különböző dolog.
Egyébként meg az is lehet, hogy kedveli, de nem úgy, szimpatikus neki.
Nagyra tartja, tiszteli? Az nem ugyanaz. Szerintem beszéld meg vele, mert legközelebb jogosan fog kidobni, ha a másik csaj megveri. De akkor számolhatsz te is egy bírosagi perrel bujtogatasert a baratno ha meg olyan akkor testi sertesert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!