Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek bejön egy ismerősöm és látom rajt hogy szexelne vele (a többi lent)?
Az ismerősöm is élettársi kapcsolatban van, szerintetek ha mondjuk egy névtelen levélben ezt jelezném az ismerősöm élettársának az el tudná venni a barátnőm kedvét attól hogy kikezdjen az ismerősömmel?
6 éve vagyunk együtt, nem szeretném elhagyni a barátnőm, és ezt ő is tudja, hogy nem hagynám el. Viszont ezzel a módszerrel szerintetek van esélyem leállítani?
Ilyen módszerrel nem lehet nőt megtartani! Ez sunyi, hányinger módszer!
Ha nem ezzel az ismerősöddel, majd dug egyet mással, akiről sejtésed sincs! A hűséget nem lehet kikövetelni, mert az úgy sz@rt sem ér!
Tanuld meg: manapság egy nőt megkapni iszonyúan könnyű - de megtartani iszonyúan nehéz! - Így jártál...
11
Írtam már hogy tökre nyitottak vagyunk mindenre, azt is tudom miért érdekli az ismerősöm, biztos vagyok benne hogy mással nem csalt meg, mert tudnék róla, pont ezért mert elmondja.
És igaz hogy szar modszer meg nem gerinces, de miért ne lehetne megpróbálni, mit veszthetnék?
Ha megtudná a barátnőd, rögtön szakítana veled.
Amúgy miért gondolod, hogy nem szeretne házasságot?
13
Nem tudná meg, nyílván erre figyelnék.
Nem azt mondtam hogy nem szeretne, de ez nem azért van ez biztos.
15
Ja mert azzal hogy hagyom hogy lefeküdjenek ráadásul úgy hogy tudok róla, és utána is együtt maradnánk baszottul megmaradna a tartásom.
"tökre nyitottak vagyunk mindenre"
Akkor kérd meg a csajodat, hogy mutassa meg a messenger beszélgetéseiket (ha vannak).
"Nem azt mondtam hogy nem szeretne, de ez nem azért van ez biztos."
Miért lenne biztos? 6 évig nem kérted meg, ez így nem OK neki szerintem.
De most értsétek meg tudom hogy aljas dolog lenne, erre nem vagyok kíváncsi, engem az érdekelne hogy van e esélye hogy sikerül?
Nem hazudnék senkinek, meg nem kavarnák semmit csak megírnám a csajnak hogy nézzen rá az ismerősöm messengerére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!