Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek bejön egy ismerősöm és látom rajt hogy szexelne vele (a többi lent)?
Az ismerősöm is élettársi kapcsolatban van, szerintetek ha mondjuk egy névtelen levélben ezt jelezném az ismerősöm élettársának az el tudná venni a barátnőm kedvét attól hogy kikezdjen az ismerősömmel?
6 éve vagyunk együtt, nem szeretném elhagyni a barátnőm, és ezt ő is tudja, hogy nem hagynám el. Viszont ezzel a módszerrel szerintetek van esélyem leállítani?
29
Mi a fene az a CSB?
"nem szeretném elhagyni a barátnőm, és ezt ő is tudja, hogy nem hagynám el."
Szóval birtokolni akarod... Rátelepszel, mindegy milyen áron, de ő aztán nem dug mással, mert azt te nem akarod... Az ilyen csajszikat majd egyre könnyebb lesz megdugni... mert a szabadságukat fogják/akarják igazolni...
32
Most komolyan miért velem kötekedtek?
Mi az hogy rátelepszek?
Persze hogy nem akarom hogy mással dugjon, nyilván én akarom dugni ezért a barátnőm na, nehogy már ez is az én hibám legyen???
Ő se akar mindenkivel megcsalni, épp ezért bírom az őszinteségét töbek közt meg hogy van vér a pucájában és elmondja.
33
Igen de ez csak példa volt, hogy egy kapcsolat nem mindíg mesébe illő.
36
Megkap mindent.
38
Ok ezt értem, de ha elküldeném a névtelen levelet és megtudná az ismerősöm csaja amit neki is jó lenne ha tudna, akkor van esélyem nyugodtan cukorért menni szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!