Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen lesz a kapcsolat ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lesz a kapcsolat ha megcsilás után megbocsájt?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a párom és csak hetekkel később mondtam el neki, de akkor is hazudtam. Nemrég viszont elmondtam a teljes igazat és akkor is megbocsájtott. Viszont félek,h ezek után már más lesz a viszonyunk.

Szerintetek meg lehet,h nem tud már majd ugy szeretni,mint régen?

2022. márc. 25. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyenfuggo, de en peldaul kivagtalak volna mint a macskat sz*rni, ha kiderul hogy felrek..tal es meg amikor bevallottad, akkor is hazudtal.
2022. márc. 25. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem lesz már olyan mint előtte. Vagy elmúlik a szerelem benne és gyanakvó lesz vagy totálisan aláveti magát neked és neked nem fog tetszeni a helyzet.

Gondolkodni kellett volna anno...

2022. márc. 25. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Nekem volt már olyan párom aki megbocsájtott. Én is megbocsájtanék.

Ez olyan mint a barátság, amikor szarban vagy derül ki hogy ki az igazi barát. Aki egy megsiklás miatt eldob az annyit is ér!

2022. márc. 25. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
En ezt megforditanam: aki 10 perc elvezetert 'megsiklik', az annyit is er.
2022. márc. 25. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút meglehet, és totálisan jogos is lenne tőle. Számíts rá, hogy valószínűleg sokkal féltékenyebb lesz, a bizalom kb 0 lett most már.Nagyon sokat kell tenned, hogy újra elnyerd a bizalmát
2022. márc. 25. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

Egyénfüggő.

A legkönnyebben azok a megbocsájtók, akik maguk is simán megtennék,nemigen érdekli őket a párjuk hogy veluk van vagy ép szakit e. Ha van az is jo, ha nincs az is.

Vannak azok, akik full naiv ostobák. Picsognak rajta egy két napot pár veszekedésnél még felhozzák de tehetetlen kapcsolatfüggő sz.rok es elmennek felette

Vannak, akikben meginog a bizalom es kifele fognak kacsintgatni es majdan egyszer visszacsalnak vagy el.is hagynak, de addig visszafogadnak, hogy addig is legyen vki.(en ez a tipus vagyok. Megbocsajtok visszafogadok, de kifele fogok már gondolkodni.ja es még én vagyok akkor az aljas. Na hagyjuk már ezt..)

Vannak akik kenyszerhelyzet miatt bocsatanak meg(kozos gyerek hitel stb)vagy van mire fogni azt hogy amugy egyedul eletképtelen lenne es csak azert marad a kapcsolatban

Es vannak akik kivágnának helyből mint macskat sz.rni

Es akik meg is ölnének, es ugy vágnának ki(a barátom ilyen)

2022. márc. 25. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
*A kapcsfüggők maradnak leginkabb a kapcsolatban neha nyavajognak neha feltekenyek de ennyi. Ilyen veluk szakitas után.
2022. márc. 25. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nos, sajnos én is megcsaltam a párom többször is (légyszi ne írjatok utálkozó kommenteket, tudom, hogy egy f@sz voltam és, hogy nagyon elítélendő, viszont segíteni szeretnék a kérdezőnek) viszont utána valami nagyon megfogott a páromban ( akkor meg a kapcsolatunk elején voltunk) es amikor ez tudatosult bennem, befejeztem a viszonyt a másik emberrel es letiltottam. Később a párom megnézte a telom es rájött az egészre, érthető módon nagyon megharagudott, de aztán megbeszéltük, es bár sokaig tartott, de rendbe tudtuk hozni ezt. Nagyon rossz volt, amikor tudatosult bennem hogy mennyi fájdalmat okoztam neki, es hogy mennyire nehéz volt bíznia bennem abban az időben. most már másfél év telt el azóta es soha nem jön fel ez a téma, úgy tekintünk ra mintha meg se történt volna, es tényleg túl tudtunk lepni ezen, úgyhogy ha kitartóak vagytok es igazán passzoltok, biztos vagyok benne hogy menni fog. Viszont szerintem gondolkodj el azon is, hog miért tetted ezt, vele akarsz e egyáltalan maradni, es ha a válasz igen, akkor vele is beszéljetek át. Ajánlom Csernus Imre videót
2022. márc. 25. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!