Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz a kapcsolat ha megcsilás után megbocsájt?
Megcsaltam a párom és csak hetekkel később mondtam el neki, de akkor is hazudtam. Nemrég viszont elmondtam a teljes igazat és akkor is megbocsájtott. Viszont félek,h ezek után már más lesz a viszonyunk.
Szerintetek meg lehet,h nem tud már majd ugy szeretni,mint régen?
Soha nem lesz már olyan mint előtte. Vagy elmúlik a szerelem benne és gyanakvó lesz vagy totálisan aláveti magát neked és neked nem fog tetszeni a helyzet.
Gondolkodni kellett volna anno...
Nekem volt már olyan párom aki megbocsájtott. Én is megbocsájtanék.
Ez olyan mint a barátság, amikor szarban vagy derül ki hogy ki az igazi barát. Aki egy megsiklás miatt eldob az annyit is ér!
Egyénfüggő.
A legkönnyebben azok a megbocsájtók, akik maguk is simán megtennék,nemigen érdekli őket a párjuk hogy veluk van vagy ép szakit e. Ha van az is jo, ha nincs az is.
Vannak azok, akik full naiv ostobák. Picsognak rajta egy két napot pár veszekedésnél még felhozzák de tehetetlen kapcsolatfüggő sz.rok es elmennek felette
Vannak, akikben meginog a bizalom es kifele fognak kacsintgatni es majdan egyszer visszacsalnak vagy el.is hagynak, de addig visszafogadnak, hogy addig is legyen vki.(en ez a tipus vagyok. Megbocsajtok visszafogadok, de kifele fogok már gondolkodni.ja es még én vagyok akkor az aljas. Na hagyjuk már ezt..)
Vannak akik kenyszerhelyzet miatt bocsatanak meg(kozos gyerek hitel stb)vagy van mire fogni azt hogy amugy egyedul eletképtelen lenne es csak azert marad a kapcsolatban
Es vannak akik kivágnának helyből mint macskat sz.rni
Es akik meg is ölnének, es ugy vágnának ki(a barátom ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!