Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti tartanàtok érzelmi célra éveken keresztül szeretőt?
Figyelt kérdés
Màs is van igy?2022. márc. 24. 17:52
11/16 anonim válasza:
Mert neki kényelmes hogy talált egy ilyen balekot mint te.
12/16 A kérdező kommentje:
Honnan tudod nekem mit ad ez a kapcsolat? Honnan tudod, hogy én vagyok a balek? De mondjuk ez legalàbb egy vàlasz volt a kérdésre.
2022. márc. 24. 20:05
13/16 anonim válasza:
Vajon mit ad, ha neki családja van? Te meg csak ábrándozol róla. Vesztegeted az időd, ahelyett hogy egy olyan pasival lennél akinek te vagy az első.
11#
14/16 anonim válasza:
Nekem volt több ilyen nő ismerősöm.
Sokáig voltunk 3gyutt persze élőben se találkoztunk. DE jó volt jól éreztük magunkat kibeszeltuk egymást. Egyikre itt akadtam. Akkor 30 voltam ma 10el több.
Más az ha nem lehet testiség nyilván de jól esik mind2 félnek
15/16 anonim válasza:
Nekem volt hasonlóban részem. A végén kiderült, hogy érzelmi manipuláció az egész, én fülig szerelmes voltam nulla szex mellett is, de hát a nők ilyen barmok csak...
16/16 anonim válasza:
Amiről beszélsz az csak egy barát, nem pedig szerető. Aki felé táplálhat az illető némi érzéseket, de semmi több. Szerető az más, ott van testiség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!