Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Ki derült hogy a párom fent van egy társkereső oldalon ahol nőkkel ismerkedik és az adatlapján az van kint hogy nyitott kapcsolatban él ami a valóságban házasság. Nagyon a lejtőn megy lefelé a kapcsolatunk decemberben már majdnem válás lett a vége de akkor ő ki könyörögte hogy változik..állítása szerint nagyon szeret de úgy gondolom ha szeretne nem regisztrált volna társkeresö oldalra illetve nem ismerkedne és tényleg úgy viselkedne ahogy kellene és változtatna a dolgokon. Mit tennétek a helyemben? Nem vagyok mellette boldog de a gyerekek miatt adtam neki még egy esélyt de ő az helyett hogy a házasságunk javulásán dolgozna inkább társkeresőn chatel..

2022. márc. 19. 10:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Velemaradtál ugye? Tipikus :D kis hiszti amúgy senki nem válik, ezért nem kell parázni, ha kiderülnek dolgok :D
2022. ápr. 18. 11:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem nem maradtam vele.
2022. ápr. 21. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!