Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A párom megcsalt fél éve, egy csók volt közte és a lány között, de nem mondta el nekem, most derült ki kb. 3 hete. Megbocsájtottam neki, de ugyanakkor ha belegondolok, ha majd egyszer megkéri a kezemet vagy gyereker szülők neki... Hát nem tudom. Nem biztos, hogy igent mondanék neki vagy gyermeket akarnék tőle. Ez változik még majd szerintetek? Lehet friss a dolog és azért gondolom még így.2022. jan. 26. 12:43
1/10 anonim válasza:
fél éve történt, nehéz frissnek nevezni
nincs gyerek, nincs közös hitel, nincs közös vagyon, akkor most még időben kiszállhatsz ebből. Alternatíva az, hogy bizalom nélkül fogod leélni vele a következő 10 évet, majd gyerekestűl, hitelestűl beadod a válópert
3/10 anonim válasza:
Mindent meg lehet bocsájtani,csak akarni kell.Kérdés érdemes-e?
Ha nagyon szereted,és még szeretni akarod,megbocsájtasz, ha tudsz
nélküle élni,elhagyod. Egy csók azért nem a világvége...
4/10 anonim válasza:
1 csók oké, ha igaz, hogy csak ennyi volt. Tegyük fel hogy igen. Mondok neked valamit, örülj hogy ennyi volt csak és nem több, mert amit én átéltem az ehhez képest 0. Viszont ha nem tudsz benne többet megbízni, magadat csinálod ki. Az viszont hogy magától mondta el, annyiban jó a helyzet hogy van lelkiismerete ami miatt nem bírta cipelni ezt. Hidd el sok pali ilyet el se mondana.
5/10 A kérdező kommentje:
#4 nem mondta el. En jottem rá 7 honap utan miutan megneztem a telefonjat es errol beszeltek
2022. jan. 26. 17:28
6/10 anonim válasza:
Gratulálok a turkálásodhoz kérdező
7/10 A kérdező kommentje:
#6 köszi. Ha furcsán viselkedik a párod, meg tudod, hogy milyen amikor hazudik, lehet te is turkalnal:)
2022. jan. 27. 08:36
8/10 anonim válasza:
6. Tipikus vagy. Az a bajod hogy megnézte? Jól tette, szerintem kicsit gondolkozzál el hogy melyik a nagyobb trógerség. Kérdező, nyugodj meg én is belenéztem volna.
9/10 anonim válasza:
Nem bíznék benne többet és kidobnám.
10/10 anonim válasza:
Meg hát ki tudja hogy az a csók hova ment, meg hányszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!