Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A pasim egy hazug, csaló, hátba támadó, ezért kiadtam az útját, viszont nagyon jó volt vele a szex.

Most nagyon hianyzik a szex.

Nagyon nehezen talaltam meg.

43/nő

2021. nov. 12. 07:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%

Szia, nemtudom pontosan mi a cél,hogyha csak szexpartnert keresel szerintem a 40az uj 20, nagyon sok fiatal srac keres nála régebben fiatal hölgyet.

Randivonalat erősen javaslom, nagyon sok ismerősöm onnan házasodott!

Egyébként nincs kozárva egy 10évvel fiatalabb párkapcsolat sem. Ismerek egy 45éves nőt akinek 32éves focista a párja, már 3éve boldog pár🙂

Visszatérve a szexre,szerintem mindenki szivesen venné,ha egy nála tapasztaltabb nő segítené a fejlődésben.

Én 30éves vagyok,és mindenem odaadnám,ha egy ilyen nőt találnék. Mindenki csak nyer a dolgon, te egy fiatal kandurt, ő meg megtanulja mi.kell a nőnek 🙂

2021. nov. 12. 07:37
 2/16 A kérdező kommentje:
Tudom hol találok tarskeresőt, nem ez volt a kérdés
2021. nov. 12. 07:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Talán szexelj valakivel. Miben hazudott? Ez egy sima szakítási dráma. Miért drámázol ha szerettél vele lenni?
2021. nov. 12. 07:45
 4/16 A kérdező kommentje:

1 es ha kell a szex nem azt jelenti, hogy lefekszem barki random pasival, akinek szinten kell a szex.

2 es dramaztam mert volt miert

2021. nov. 12. 07:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem drámáztál, hanem drámázol. Ha nem mondod el mi történt, akkor miben lehet segíteni?
2021. nov. 12. 07:53
 6/16 A kérdező kommentje:
Megcsalt
2021. nov. 12. 08:00
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fontos a szex, viszont megcsalást nem nézek el. Volt hogy évekig voltam egyedül, nagyon hiányzott a testiség, de túléltem.
2021. nov. 12. 08:03
 8/16 anonim ***** válasza:

Megcsalás esetén mit lehet tenni? Akar még veled lenni? Te a jóérzésed érdekében túl tudsz ezen lendülni? Ezt kell eldönteni.

A drámázást én azért nem szeretem, mert az megtépázza mindkét felet és nagyon rossz érzése van tőle az embernek, egy ilyen kapcsolat pedig a boldogságról kell, hogy szóljon. Ha tehát drámázás néz ki, akkor én biztosan a saját szabályaimat követem, ami pedig arról szó, hogyha nem akarom őt, akkor nagy ívben kerülöm, ha meg akarom, de ő bizonytalan, akkor megvárom, hogy döntsön, de addig nem kontaktolok vele.

Jelen esetben tudni kell, hogy ő akar-e folytatást, ha igen, akkor neked kell eldönteni, hogy akarsz-e. Ha akarsz menj vissza hozzá, ha nem akarsz, akkor kerüld nagy ívben.

Persze ez csak a saját eljárásom és ez sem túl egyszerű menet, de a legkevésbé ez visel meg bárkit.

2021. nov. 12. 08:07
 9/16 A kérdező kommentje:
Akar folytatást ha ez szamit . En nem akarok
2021. nov. 12. 08:10
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Akkor ennyi. Kerüljed nagy ívben és kezd el keresni a következőt!
2021. nov. 12. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!