Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a megcsalás?
Volt egy barátom, akit megcsaltam, és megbocsátott, de attól kezdve semmi nem volt olyan, mint előtte..
Sokaktól hallom, hogy egyet nem bocsátana meg: a megcsalást.
Lehúzhatja pénzzel, stb. de a megcsalás lesz a nagy gond.
Miért van ez? Ha engem csalt volna meg, semlegesen kezeltem volna. Ha jobb volt a másik csaj, hadd vigye. Ha rossz volt, legalább majd jobban értékel engem a jövőben.
Ti értitek ezt?
Nekem nem baj, ha téged megcsalnak🤷🏼♀️
"Ha jobb volt a csaj, hagy vigye." Normális emberek között nem csak dugásból áll egy kapcsolat. Tehát attól, hogy jobb volt a másik nő, ugyanúgy veled maradhat, csak közben téged is dug, akivel ugye rosszabb. Ha téged nem zavar, hogy közben arra gondol, a másikkal mennyivel jobb, engem se zavar. Azért így kibírja veled, hogy fejben mással van, mert amúgy bejárónőnek jó vagy.
Amúgy nem, engem például pénzzel se húzhatnak le.
Én értelek. Végre valaki aki hasonlóan gondolkodik mint én.
Soha nem értettem, hogy lehet valaki annyira éretlen érzelmileg, hogy nem érzi azt hogy a másik nem szerelmes belé??? Aztán csodálkozik ha megcsalják? Nem érzi megalázónak hogy ráakaszkodott egy olyanra aki nem szereti???
Ettől még jól működhet egy kapcsolat, de a megcsalás mindig ott lesz a levegőben.
Nem értem.
Teljesen furák..
Volt egy barátnőm akivel egyszer szerelmeskedtünk( nem szex!) és a semmiből elszomorodott, elsírta magát, majd mondogatta, hogy bocsássak meg neki, és hogy szőrnyű dolgott tett.
Elmondta, hogy az első barátja felkereste és lefeküdtek, mint a kamasz szerelmesek, de jaj így meg úgy, hogy bánja, engem sokkal jobban szeret, mint őt valaha is.
Mondom neki, basszus állj már le. Semmi baj sem történt. Jött egy nagy szerelemhangulat, szex is lett belőle..., nagy cucc..., mindenkinek vannak nosztalgikus pillanatai, főleg ha egy ember a múltból felbukkan, akivel nem mellesleg nagy volt a szerelem. Mondtam neki, hogy ez tök oké, és hogy valszeg kellett is a más, a régi hangulat, és én elhiszem neki, hogy engem jobban szeret, de ha kideürlne, hogy mégsem, az se baj, sőt, akkor legalább megtalál valakit, akivel még inkább jó neki.
Szóval megértelek kérdező...
Mondjuk én nem csalok, mert hozzászoktam, hogy az valamilyen érthetetlen, értelmetlen oknál fogva fáj az embereknek, sőt még csak a szex is fáj, nem hogy az érzelmi megcsalás, de ha engem csalnak meg, akkor annak általában örülök is, mert nagy lelki fejlődést, gondolkodást indít be a partneremnél, aminek nem ritkán én is részese lehetek, segíthetem.
Ez az emlétett barátnőm azért a kedvenc példám, mert után heteken át minden nap beszéltünk róla, meg örlődött azon, hogy mit tett velem. Mindig mondtam neki, hogy velem semmi rosszat nem tettél, és magaddal is igazából csak kót tettél. Még hónapok kellettek, mire magához tért, és utána sokkal józanabb lett érzelmileg.
Szóval a kapcsolatunknak nagyon jót tett, hogy megcsalt, mert ezáltal sokkal jobban megismerte magát pl.
Rá pár évre amúgy teljesen független okok miatt békében elválltunk, de mindegy, addog nagyon jó volt. Mármint megcsalás után jobb volt vele. Egészségesebb, boldogabb volt.
Szóval kérdező passz...
Én egyáltalán nem értem, mire fel ez a bánkódás. De már hozzászoktam, hogy majdnem mindenki ilyen...
Neked is ez lesz a dolgod.
Hetes vagyok.
Ötös, a jobb nőt nem fizikailag, hanem személyiségileg kell értelmezni
Hatos, nem csak ilyenkor vannak megcsalások. Nézd az én példámat például. 😃😃
(Amúgy nekünk nem volt ott a megcsalás a levegőben. Se negatívan, se sehogy se.)
Nem is tudom... Próbáljuk ki, hogy éveken át hazudok neked azért, hogy az erőforrásaidat és velük együtt téged használhassanak, aztán meglátjuk.
Még hivatalos közegben is szerződésszegésnek minősül ez a viselkedés.
Amikor igazán szeretsz valakit, akkor fog zavarni, hogy másokkal is szexel.
Azonkívül azért a legrosszabb dolog, mert ha nem nyitott kapcsolatban vagytok, akkor kvázi elárultad a másikat, becsaptad őt, és hazudtál neki, hogy csak ő kell neked.
Amikor nem vagy szerelmes, olyankor kevésbé zavar valóban a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!