Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy érjem el, hogy barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy barátnőm beleegyezzen, hogy más csajokat is döngetek?

Figyelt kérdés

Barátnőm abszúrd Monogám. Ezzel kiborit. Szex csak heti 2-3x az is csak 20 p. Ő kielégül aza lényeg persze. De legalább azt sem engedi, hogy mással legyek. Mert hat szerinte aki szeret valakit, za enm vagyik masra. Igazabol van mar gyerekunk is, de baartnom jol keres, szoval el kell viselnem a hülyeségeit. Nem úgy van h én dobom ki. Kérdésem az lenne h erjem el egy ilyen maradi csajszinál, hogy masokkal is lefekszem? Mert abaratnom mar nem adja meg az t amire vagyok. Van par titkos szerteom, de nem akarok hazudni, ilyesmi.

Normális válaszokat köszönöm.

#Barátnő, Asszony, Iphone, Ipad, Macbook, Dreher, Whisky, Jim Beam, Mercédes benz, Golden Life #Szerető, titkos viszony, Viki nem tudja, Secret Life, Mit írjak még?
2022. márc. 1. 20:48
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Haha :D Nem, nalunk a "csajé"-t nem hazsnálják :D
2022. márc. 1. 21:11
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
#10 hát hallod Edricus, már hiányolom Bazsit 🙂 Vajon hova tűnt? Nála ezerszer rosszabbak cirkuszolnak itt napok óta 🤦
2022. márc. 1. 21:12
 13/26 A kérdező kommentje:
Akkor menjetek Balázshoz! Hívjátok fel és mondjátok el neki, hogy hiányzik! Azthittem a Balázs Show-ra gondoltok a TV2-ről. Nekem mi közöm hozza igy?
2022. márc. 1. 21:15
 14/26 anonim ***** válasza:
94%
Pizsilövés van Petike, holnap suli.
2022. márc. 1. 21:48
 15/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
De b*szdm*g, kérdező... Azért felháborító amit írsz, mert tudod jól, hogy barátnőd monogám. Miért akarod rákényszeríteni arra, hogy férjen neki bele az, hogy te poligám vagy? Szerintem inkább szakíts vele. Mindketten jobban jártok.
2022. márc. 1. 22:02
 16/26 A kérdező kommentje:
Mert ő is fiatal, kiéljük magunkat, vagyis élem és utana boldogan élünk, amig meg nem halunk, ásó, kapa, stb. Nem értem ebbe miert nem akar belemenni. Szakitassal csak vezstenék, kirakna a szurom. Jobb anyagi helyzetben van mint én.
2022. márc. 1. 22:09
 17/26 anonim ***** válasza:
76%

Szóval eltartatod magad és van gyereketek is, szexel veled 2-3x/hét es te meg többet akarsz?

Apuka vagy, jól értem?

Akkor miért nem te hordod a nadrágot?

Tessék tanulni, legyel ertelmes es többet keresel.

Ne a szexben talald meg magad hanem mondjuk keress egy eletcelt.

Vegyél mű PIN@t es elégítsd ki magad azzal.

Remelem ez a kérdés full kamu es nincsenek ilyenek mint te. Sorry.

2022. márc. 1. 22:27
 18/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
De miért nem tudod elengedni a témát, ha neki nem fér bele? Egy párkapcsolatban vagy egy adott dolog mindkettőnknek jó, vagy elengedjük.
2022. márc. 1. 22:29
 19/26 anonim ***** válasza:
94%
Srácok nemár, ennél gyengébb kamuknak is felültök?
2022. márc. 1. 23:10
 20/26 A kérdező kommentje:

Jól erted 17 Apuka vagyok, most egy picit elvondolkodtam, valami hasznosat nem ártana tenyleg csinalni, amitől jobb lesz a jövom. Nem tartatom el magam, csak baratnom tanultabb, többet keres.

18 mert én nem engedek csak úgy el dolgokat szerintem adhatott volna egy esélyt ennek a nyílt kapcsolat dolognak. Honnan tudja, miért utasítja el, h a meg nem probalta.

Műpi*a? Hat de van igazi is csak kevesszer , nekem heti 2-3 nagyon kevés, ettől meg a szomszed kutyája is többet szexel szerintem

2022. márc. 1. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!