Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a barátnőtök azt mondaná, hogy emeljétek fel, mennyi kg lenne a maximum, amibe még beleegyeznétek?
Figyelt kérdés
Mennyit bírtok max emelgetni? :) Nem arra vagyok kíváncsi, hogy hány kg lehet max a csaj, mert van különbség a zsír és izom között.#mert lehet #hogy nagyobb súlyú #de jobban néz ki.
2014. máj. 28. 15:01
4/19 anonim válasza:
emeljétek fel? vagy meg is kell tartani.. a 100 kg-t megemelem de nem tartom meg sokáig szóval. 70kg-ig szerintem simán.
5/19 anonim válasza:
80-85 kilós súlyokkal szoktam bemelegíteni mielőtt kinyomom a 150-et, szegénykén kis 55 kilóját vígan felemelem egy kézzel:D
9/19 anonim válasza:
De tök 8, hogy a lány zsír vagy izom miatt 50 kg, attól még 50 kg-ot kell emelni.
Egyébként olyan 55 kg körül
10/19 anonim válasza:
90-95 kg ha szexről beszélünk. De az már nagyob a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!