Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzt fizetni egy konkrét nőnek az onlyfanson megcsalás szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 16:16
31/37 anonim válasza:
Nincs előírva, csak ha már egy ember párkapcsolatban van akkor ez alap dolog hogy nem fizet elő idegen nőkre.
32/37 A kérdező kommentje:
31. Ha alap dolog akkor mégiscsak elő van írva valahol?
Persze ti nők fizethettek mindent amit akartok.
2022. márc. 7. 09:59
33/37 anonim válasza:
Így van a nők igen, a férfiak nem. Esetleg keressél valami balek nőt, aki elnézi neked.
34/37 A kérdező kommentje:
33. Ja de a seggeteket kinyalni az nem balekság?
2022. márc. 7. 10:03
35/37 anonim válasza:
Nem kell a seggunket kinyalni. Alapvető tiszteletet várunk el a párunktól. Azt a kijelentést meg nem értem hogy a nők fizethetnek mindent amit akarnak. Fordított esetben én egy olyan nőről sem hallottam aki azért fizet elő hogy egy adott férfit nézzen a neten.
36/37 A kérdező kommentje:
35. "Fordított esetben én egy olyan nőről sem hallottam aki azért fizet elő hogy egy adott férfit nézzen a neten."
Nem egy adottra hanem az összesre.
Körmös, fodrász, szoli, anyám kínja.....
2022. márc. 7. 10:59
37/37 anonim válasza:
Komolyan össze hasonlítod a körmöst, fodrászt stb azzal hogy te az onlyfansen fizetsz idegen nőknek azért hogy mutogassák magukat?:D nem te vagy a legélesebb kés a fiókban az fix.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!