Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen világot élünk?
Multkor kollégám elejtett egy mondatot a főnökünknek ami nagyon megragadt bennem.
Valahogy így hangzott. "Ma reggel megdugtam az asszonyt,mert tudom hogy ma én voltam az első" Láttam az arcán hogy viccelődik de elgondolkodtató.
Mi a véleményetek?
Vagy tényleg van ilyen,hogy hiába vagytok boldogok egy kapcsolatban,azért eszedbe jut,hogy nem e félredug a párod. Itt most mindegy hogy melyik félről van szó.
Ez egyszerű féltékenység a részemről(párom nem adott rá okot)
Vagy tényleg ilyen elb*szott világot élünk?
Én nem tudom, milyen az "ilyen világ", de abban biztos vagyok, hogy új nincsen a nap alatt. A nagyszüleim is tele voltak a tanyavilágban olyan sztorikkal, hogy a szám is tátva maradt. Nem a világ elb.szott, egyszerűen az emberi természet a rövid távú jutalmakra és következményekre van evolúciósan kalibrálva. Az hosszú távú mérlegelés, az erkölcs és az elvek olyan dolgok, amiket jó esetben megtanulunk gyerekkorban; ennek hiányában csak az impulzivitás marad. Márpedig olyan emberek, akiknek ez kimaradt, vannak, voltak és lesznek is mindig.
Ettől eltekintve a félrelépéstől még nem lesz elb.szott hely a világ. Nem mondom, hogy én lazán vállat vonnék, ha a feleségem megcsalna, ne érts félre. Ugyanakkor a szex csak egy szempont, van még egy csomó más, amitől jobb, vagy elb.szottabb lehet az életed, ne fókuszálj egyetlen negatív aspektusra.
Amúgy meg kb mindegy is, mert ez a duma szerintem csak egy tipikus macsó vicc volt, nincsen jelentősége.
Egyszerű primitív poén volt.
Egyébként nem kell álomvilágban élni, a valóság durvább, mint azt mi a kis rózsaszín képzeletünkkel felfogjuk.
Régen is így volt, ma még inkább.
#1:
A Sas kabaréban humorizálj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!