Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg ilyen világot élünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen világot élünk?

Figyelt kérdés

Multkor kollégám elejtett egy mondatot a főnökünknek ami nagyon megragadt bennem.

Valahogy így hangzott. "Ma reggel megdugtam az asszonyt,mert tudom hogy ma én voltam az első" Láttam az arcán hogy viccelődik de elgondolkodtató.

Mi a véleményetek?

Vagy tényleg van ilyen,hogy hiába vagytok boldogok egy kapcsolatban,azért eszedbe jut,hogy nem e félredug a párod. Itt most mindegy hogy melyik félről van szó.

Ez egyszerű féltékenység a részemről(párom nem adott rá okot)

Vagy tényleg ilyen elb*szott világot élünk?

2022. febr. 27. 06:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bolondos férfihumor, gondolom egy nő se volt a közelében mikor ezt mondta. Ez már csak így megy,viccelődünk ilyesmivel,semmit se jelent.
2022. febr. 27. 06:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden vicc mögött van egy kis igazság :)))
2022. febr. 27. 06:49
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Mint a legtöbb kérdésben, ebben sem szabad általánosítani. Az igaz, hogy rengeteg a hedonista, laza erkölcsű ember, aki szerint minden rendben van, amit lebukás nélkül meg lehet úszni. Ez a morális fejlődés legalacsonyabb szintje, amikor valakit kizárólag a bűnhődéstől való félelem tart vissza bármitől is. Az ilyen ember a legjobb barátját is becsapja vagy cserbenhagyja, ha abból magának előnyt kovácsolhat. De az is igaz, hogy vannak még fejlett belső erkölcsi iránytűvel rendelkező emberek is, akiknek minden fontosabb döntésében meghatározó szerepet játszanak morális megfontolások. Ezek száma sajnos csökken, de azért még nem haltak ki teljesen. A most következő néhány generációban fog eldőlni, hogy a folyamat megállítható, vagy átlépünk a féktelen gátlástalanság korába, amelyben az ember az égvilágon senkiben sem bízhat meg.
2022. febr. 27. 06:58
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Az, hogy milyen világot élünk, a férfiak vagy a nők milyenek mind mind általánosítás, ami nem fest valós képet az egészről. Vannak ilyen emberek és vannak olyanok. Én a családomban azt láttam, hogy megbecsüljük a párunkat, igenis megéri megbeszélni a problémákat, megoldást keresni rá. Úgy nőttem fel, hogy mindig is komoly kapcsolatot kerestem, nem csalnám meg a párom soha, bízunk egymásban, és bármi kis apróság is van, a nyílt, őszinte kommunikáció hívei vagyunk. Ilyen embereket vonzottam magam köré, hasonlóak a barátaim is. Szóval bőven látok példát a "normális" működésre, persze elkerülhetetlen, hogy bőven lássak, halljak példát az ellenkezőjére. Tudom, hogy sokféle ember létezik, sikféle felfogással, életmóddal. Ezzel szemben aki nem ebben nőtt fel és nem ilyen embereket vonzott maga köré, és saját maga se tudatosan alakítja úgy az életét, az nem fog tapasztalni szeretteljes, őszinte, bizalommal, megbecsüléssel teli párkapcsolatot. És azt szűrheti le, hogy ilyen a világ. Szerintem nem. Vannak ilyen, és vannak olyan emberek. Maximum arányokról lehet vitatkozni, de nem hiszem, hogy nagyon lehetséges ezt objektíven és szakszerűen megítélni.
2022. febr. 27. 07:11
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Ilyent. 2 hete vagyok új munkahelyen és már mondták nekem ki kivel dug félre ott, miközben otthon kapcsolata van. 31f
2022. febr. 27. 07:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, milyen az "ilyen világ", de abban biztos vagyok, hogy új nincsen a nap alatt. A nagyszüleim is tele voltak a tanyavilágban olyan sztorikkal, hogy a szám is tátva maradt. Nem a világ elb.szott, egyszerűen az emberi természet a rövid távú jutalmakra és következményekre van evolúciósan kalibrálva. Az hosszú távú mérlegelés, az erkölcs és az elvek olyan dolgok, amiket jó esetben megtanulunk gyerekkorban; ennek hiányában csak az impulzivitás marad. Márpedig olyan emberek, akiknek ez kimaradt, vannak, voltak és lesznek is mindig.

Ettől eltekintve a félrelépéstől még nem lesz elb.szott hely a világ. Nem mondom, hogy én lazán vállat vonnék, ha a feleségem megcsalna, ne érts félre. Ugyanakkor a szex csak egy szempont, van még egy csomó más, amitől jobb, vagy elb.szottabb lehet az életed, ne fókuszálj egyetlen negatív aspektusra.

Amúgy meg kb mindegy is, mert ez a duma szerintem csak egy tipikus macsó vicc volt, nincsen jelentősége.

2022. febr. 27. 07:48
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Férfiként ez ilyen. Egy nő bármikor félreléphet és bármikor találhat jobbat. Lehet itt hisztizni, de a környezetemben majdnem minden nő félrelépett már. Nem, a férfiak meglepő módon nem ennyien. És nem olyan pofátlanul.
2022. febr. 27. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak féltékeny.
2022. febr. 27. 10:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyszerű primitív poén volt.

Egyébként nem kell álomvilágban élni, a valóság durvább, mint azt mi a kis rózsaszín képzeletünkkel felfogjuk.

Régen is így volt, ma még inkább.

2022. febr. 27. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:

#1:

A Sas kabaréban humorizálj!!

2022. febr. 27. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!