Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 40-50-es férfiak, megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50-es férfiak, megcsalás?

Figyelt kérdés

Évek óta találkozgatunk..... Házasok vágyunk mindketten, de már az elején megbeszéltük, hogy marad minden így nem lépünk ki a házasságainkból.

Nagyon vonzódnunk egymáshoz, történt az évek alatt sok minden köztünk de konkrétan szex nem volt.

Már próbáltam megszakítani vele a kapcsolatot de ő jön stb. és valahogy minden folytatódik....

Miért nem akar ennek véget vetni ha konkrétan szexelni sem akar? Mit akarhat egy 40+ férfi ha nem szexet?

2022. febr. 23. 18:25
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
lehet impotens
2022. febr. 23. 18:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak kell az izgalom az unalmas kapcsolat mellett, de ahhoz gyáva, hogy megcsalas miatt elveszithesse
2022. febr. 23. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Törődést, izgalmat, új impulzusokat, ego tuningot. Egyáltalán szóba került a szex, vagy ha igen, azt miért nem akarja?
2022. febr. 23. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már a B oldal forog, de én még olyan férfit nem láttam, aki vonzódott egy nőhöz és ne akart volna lefeküdni vele. Szerintem fél, hogy ha rádmozdulna, elhajtanád.
2022. febr. 23. 19:02
 5/12 A kérdező kommentje:

3-mas igen szóba került volt is köztünk petting...de ettől több nem évek óta tart....azt mondta h a felesége nem ezt érdemli mert beteg,főz,mos,takarít, gyereket nevelni stb.

De akkor engem miért akar nem vagyunk már gyerekek... és akkor hoztunk egy döntést, hogy engedünk a vágynak.

De jön, keres, nem akar elveszíteni, sajnálja hogy nem találkoztunk hamarabb stb.

Amikor lezártam vele rosszabb volt mert még jobban jött.

2022. febr. 23. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem érted, hogy ez nem Rolad szól, csak és kizárólag magáról? Ő ezzel megkapja a pluszt és semmit nem rizikozik. Ne hagyd, hogy ilyen eszköznek használjon. Zard le, keressen máshol izgalmat
2022. febr. 23. 19:44
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem sima megcsalás, ezt úgy hívják, hogy viszony.
2022. febr. 23. 19:47
 8/12 A kérdező kommentje:

Értem amit írsz,de ezzel én sem rizikózok és kapom a pluszt sőt talán én még többet is mint ő tőlem.

Próbáltam lezárni de sokkal rosszabb volt mint aki "megbolondult"(tartok is tőle ha le zárom végleg borít mindent nálam is).

De még mindig nem értem, hogy mi értelme ennek a pluszon kívül??

Ha nincs konkrét szex akkor minek a viszony amikor megbeszéltük, hogy ettől több nem lesz(nem leszünk egy pár nem hagyjuk hátra hazzaságainkat) stb.

2022. febr. 23. 20:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezd meg tőle. Beszéld meg vele.

Beszélgessetek erről a dologról.

Te akarnád a szexet?

Mondd el neki.

2022. febr. 23. 21:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Otthon nem tud jókat beszélgetni az asszonnyal, veled viszont igen.
2022. febr. 25. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!