Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már olyan esetetek, hogy elutasítottatok egy értetek rajongó nőt, aki tetszett is nektek, arra tekintettel, hogy ne bántsátok meg a párotokat, szóval, mert hűségesek vagytok?
Figyelt kérdés
Utólag mit gondoltok róla? Megbántátok vagy ma is azt tennétek, mint akkor?2022. jan. 27. 03:23
1/18 anonim válasza:
Igen
Nem, nem bántam meg, hogy úgy viselkedtem, ahogy velem szeretném, hogy viselkedjenek
2/18 Noren1989 válasza:
Nem kapcsolat mellett, de màr volt, h elküldtem egy ilyen nőt. Az ok prózai: diagnosztizàlt mentàlis elvàltozàsa van és bezony úgy is viselkedett.
3/18 anonim válasza:
Persze, miután meghúztam egyszer kétszer.
4/18 anonim válasza:
Azért dobtam mert kifejezhetetlenül ostoba és beteges volt
5/18 anonim válasza:
Igen, és nagyon megbántam, hogy hűséges voltam a nárcisztikus, borderline csajhoz, aki újra megcsalt, rommá idegelt akárhogy is próbáltam javítani, és eltaszítottam egy olyan lányt, aki normális volt, tisztelt, és volt értelmes közös témánk, ami nem mások élete, és nem játszma...
6/18 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat.
2022. jan. 27. 12:22
7/18 A kérdező kommentje:
Noren1989, mi volt a diagnosztizalt elvaltozas es hogy viselkedett az a no?
2022. jan. 27. 12:23
8/18 A kérdező kommentje:
4-es, hogyan volt beteges a no, mit csinalt?
2022. jan. 27. 12:46
9/18 A kérdező kommentje:
1-es, hogy volt az eset? Érdekelne.
2022. jan. 27. 12:47
10/18 anonim válasza:
Igen, volt és nem bántam meg.
Olyan is volt, hogy vissza utasítottam és azt megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!