Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csaljátok a párotokat? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaljátok a párotokat? Ha igen, kivel, milyen gyakran, miért?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 22:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Soha. Még ha megcsalnak se. Akkor max baráti lelki ápolást igényelnék, természetesen a híres "extrák nélkül".

Az tény, hogy sajnos hagytam egy baromnak (távoli ismerős), hogy a nyakamba csókoljon pár éve, aki csak testileg kívánt. Szerelem nem volt, lefekvés se. De próbált rávenni, hogy megtegyük... Van párom, de szingliként se akartam volna.

Én azt mondanám, a ledérek legyenek a ledérekkel, akiknek egyiküknek sincs komoly kapcsolata.

33/N

2022. febr. 17. 20:27
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
2-es akkor ledér szinglikkel érdemes összejövögetned. Legalább spórolsz a balhékon is (előző voltam 33/N)
2022. febr. 17. 20:28
 13/19 anonim ***** válasza:
21%
Igen. Otthon nincs meg az amit szeretnék. Rühellem hogy csak egy póz létezik mert egy prűd szr. az asszony. De jól főz és másba nincs baj, ugyhogy… szerencsére olyan a munkám hogy lebukás esélye 0%.
2022. febr. 18. 11:01
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
#13 állj fel és köpj magad alá. Nem az egyetlen póz miatt xar a szex, hanem béna vagy és a nőd nem élvezi veled, így teher neki az egész... Bébirèpás kisfiú.
2022. febr. 18. 16:03
 15/19 anonim ***** válasza:
16%

Volt pár alkalom, amikor megcsaltam, de ritkábban volt, mint évente. Van, amit otthon nem kapok meg, és sokminden kimaradt, amikor fiatal voltam. Pl. tinivel sosem voltam még együtt. Ha adódna ilyen alkalom, kihasználnám.

31/F

2022. febr. 19. 11:54
 16/19 anonim ***** válasza:
45%

Két hetente minden hétköznap kollégámmal.

Sőt volt hogy több kollégámal is kavartam egyszerre, ellenkező műszakból.

Hogy miért? Tőlük olyan szexet kapok amit otthon szőkőévente egyszer talán.

És izgalmas is.

2022. febr. 22. 16:26
 17/19 anonim ***** válasza:
21%
Igen, mikor délutános a pasim. Én őt sose szerettem igazán, csak azért jöttem vele össze, hogy meneküljek otthonról. A szeretőmmel sokkal jobb a szex, és belé szerelmes is vagyok. ❤️A másiknak meg csak kamuzom. Nincs lelkifurkám, ő is tuti csal, mint minden pasi.
2022. febr. 22. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:

17-es akkor jobb lenne elhagyni az előzőt. Gratula. Veled csinálná ugyanezt valaki UGYANEZÉRT, még te lennél felháborodnál, ugye?

Na és persze az általánosítás marhajó önigazolás. Belesüppedtél a naivság ellenpontjába...

2022. febr. 27. 20:08
 19/19 A kérdező kommentje:

#18 gyakran esel általánosítás áldozatául?

Te sosem teszed?

2022. márc. 3. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!