Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálunk is szerető után javult a kapcsolat. Annyi, hogy én tudtam róla, és a tudtommal történt a dolog.
Azt fontos megjegyezni, hogy a párom a végére nem volt figyelmes szerető. Így nekem is mindig kevesebb kedvem volt a szexhez.
A szerető teljesen felpezsdítette, újra könnyed és laza tudott lenni, flörtölni, udvarolni. Így visszataláltunk a szexhez is, ahol megint felfedeztük egymást.
Mikor a szerető képbe került már olyan mélyponton volt a kapcsolatunk, hogy nem bántam, nem sértett. Kivártam. Nem bántam, ha elszeretik tőlem. Úgyhogy inkább voltunk barátok, lakótársak mint bármi más.
És amikor elkeztdünk újra összemelegedni, az olyan érzés volt, mintha én lennék a titkos szerető és velem csalnák a másikat.
Aztán a szerető (barátnő? - annyira összemosódott az a korszak) egyre türelmetlenebb lett. Követelőző. Sürgette a továbblépést. Mi pedig nyugodtan meg tudtuk beszélni mi van most közöttünk, és hogyan tovább. Így nem lett szakítás. És visszataláltunk egymashoz.
Nem tudott róla az asszony, bár lehet ,hogy sejtette.
Több lett a szex, többször kívántam a szerető után.
Aztán idővel az asszony is érezte hogy kezd fellendülni A szexuális életünk végre és ő is szenvedélyesebben és spontán kezdett viselkedni ami még pluszban javított mindenen .
Nem volt ez megbeszélt és tudatos helyrehozása a kapcsolatunknak.
Egyszerűen így alakult,mindenki tudta mit kell tennünk.
De örülök hogy így alakult
Na, érdekes ez is. Koszi!
Valtozatos variaciok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!