Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jobb a szex otthon az asszonny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb a szex otthon az asszonnyal megcsalás, szerető után?

Figyelt kérdés

2022. febr. 12. 22:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9-es, amugy lebuktatok vagy az asszony sose tudta meg..?
2022. febr. 13. 01:14
 12/22 A kérdező kommentje:
9-es, ez egy elhatarozas volt, hogy javitotok a parkapcsolaton vagy spontan megjavult?
2022. febr. 13. 01:15
 13/22 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk is szerető után javult a kapcsolat. Annyi, hogy én tudtam róla, és a tudtommal történt a dolog.

Azt fontos megjegyezni, hogy a párom a végére nem volt figyelmes szerető. Így nekem is mindig kevesebb kedvem volt a szexhez.

A szerető teljesen felpezsdítette, újra könnyed és laza tudott lenni, flörtölni, udvarolni. Így visszataláltunk a szexhez is, ahol megint felfedeztük egymást.

Mikor a szerető képbe került már olyan mélyponton volt a kapcsolatunk, hogy nem bántam, nem sértett. Kivártam. Nem bántam, ha elszeretik tőlem. Úgyhogy inkább voltunk barátok, lakótársak mint bármi más.

És amikor elkeztdünk újra összemelegedni, az olyan érzés volt, mintha én lennék a titkos szerető és velem csalnák a másikat.

Aztán a szerető (barátnő? - annyira összemosódott az a korszak) egyre türelmetlenebb lett. Követelőző. Sürgette a továbblépést. Mi pedig nyugodtan meg tudtuk beszélni mi van most közöttünk, és hogyan tovább. Így nem lett szakítás. És visszataláltunk egymashoz.

2022. febr. 13. 05:55
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudott róla az asszony, bár lehet ,hogy sejtette.

Több lett a szex, többször kívántam a szerető után.

Aztán idővel az asszony is érezte hogy kezd fellendülni A szexuális életünk végre és ő is szenvedélyesebben és spontán kezdett viselkedni ami még pluszban javított mindenen .

Nem volt ez megbeszélt és tudatos helyrehozása a kapcsolatunknak.

Egyszerűen így alakult,mindenki tudta mit kell tennünk.

De örülök hogy így alakult

2022. febr. 13. 08:54
 15/22 anonim ***** válasza:
40%
9es voltam
2022. febr. 13. 08:54
 16/22 anonim ***** válasza:
36%
Én egy szerető voltam, ebben a formában nem kérdezted,de hogy elmondjam a véleményem.. a pasi akivel a szex kapcsolatom volt, nem kívánta az asszonyát, csak muszájból tette, ami nem elégítette ki azt az igényét amit tőlem vagy más nőktől kapott. Fellenditèst nem hiszem hogy èrzett volna ettől otthon, mert nem velem van annyit, akkor úgy gondolom engem épít le. És persze hozzáteszem ez a nő bűn csunya is, tehát az a muszáj is pont elég lehet az expartneremnek. Nekem jó volt,a többi meg nem érdekli szerintem azokat a nőket akik bele mennek egy szex kapcsolatba.
2022. febr. 13. 10:04
 17/22 A kérdező kommentje:
Koszi.
2022. febr. 13. 11:41
 18/22 A kérdező kommentje:
Írjatok!
2022. febr. 13. 11:46
 19/22 anonim ***** válasza:
66%
Előtte egy évig nem volt itthon semmi. Lebukás után volt pár próbálkozás, majd elmaradtak ezek is. Megint van szeretőm.
2022. febr. 13. 19:43
 20/22 A kérdező kommentje:

Na, érdekes ez is. Koszi!

Valtozatos variaciok!

2022. febr. 14. 03:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!