Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy létezik olyan férfi, aki eddig minden párját csalta, de végül megtalálta az "igazit", akihez hűséges évek óta? (Középkorú férfiről van szó)
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 16:39
21/24 anonim válasza:
Főorvos egy kórházban,kéne a halálnak, undorító féreg a legtöbbjük.
Normális kedves dokival én még itthon nem találkoztam.
Ha főorvos meg fidess csicska jó eséllyel.
22/24 anonim válasza:
Nem létezik. ( Sem férfiban, sem nőben ilyen) A hűtlenség egy jellemhiba, az egyén, a személyiség része. A csaló mindig csaló marad. Aki egyszer megtette, megteszi máskor is, bárkivel. Ostobaság abban reménykedni, hogy majd xy miatt megváltozik. Ilyen nincs. Az ilyen előbb utóbb úgyis csalni fog.
23/24 anonim válasza:
Nem fog megváltozni, legfeljebb csak kiöregedni. Aztán az ilyenekre mondják,hogy a 4.feleségét már nem csalta meg,mert megtalálta az igazit.
Egy nagy túrót! Már nem bírja viagrával.
24/24 anonim válasza:
Középkorú nő vagyok. Ismertem lanykoromban egy fiút akiért a lányok megorultek. /EN is/. Csajozott is amennyit tudott. Barátnő mellett is. Meg néha két lánnyal is járt. Aztán O kezdett el udvarolni egy lánynak. Feleségül vette. Megváltozott. Azt gondolom besokallt mikor adonisz korában ragadtak rá a nők. Nem ő választott, nem kellett semmi erőfeszítést tennie. Sorban alltak nála a lányok. A hölgyet pedig ő választotta. Azokat a lányokat nem sokra tartotta. A feleségét viszont igen, mivel O nem futott utána. Szóval szerintem vannak helyzetek amikor változhat valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!