Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy létezik olyan férfi, aki eddig minden párját csalta, de végül megtalálta az "igazit", akihez hűséges évek óta? (Középkorú férfiről van szó)
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 16:39
11/24 A kérdező kommentje:
Barátnőm férje, de egy szavát sem hiszem el. A háta mögött sajnálják, akik ismerik a pasi múltját. Én eddig nem szóltam egy szót sem, nem tudtam, mit higgyek.
2022. febr. 10. 17:07
12/24 anonim válasza:
Aki ilyen tipus az ilyen is marad!
13/24 anonim válasza:
Nem mindenkit csaltam meg. Van aki mellett nem volt rá szükség.
14/24 anonim válasza:
Velem már kb. 15-20 férfi akarta megcsalni(vagy meg is csalta csók formájában, mert azt hittem szingli) a barátnőjét/feleségét, vagy írogatnak mellőlük, szóval en nem hiszek sem a kapcsolatban sem a házasságban...
15/24 anonim válasza:
Kutyából nem lesz szalonna tárja a mondás
16/24 anonim válasza:
Egy ideig álcázza magát, max nem bukik le. Második lehetőség, hogy már túl öreg és "nem áll a zászló", nincs értelme csalni, ha csak kiröhögik a "tett mezejére érvén".
Esetleg már szintén öreg és nem kell már senkinek, akinek meg igen, arra az ő gyomra háborodik fel, így inkább gyorsan megállapodik, amíg nem túl késő.
17/24 anonim válasza:
Mese habbal. Csalna ő most is csak nyilván már benne van a korban és nem kelendő.
18/24 A kérdező kommentje:
Hogy már öreg és nem kelendő, az nem opció szerintem. Olyan munkakörben dolgozik, hogy tudom, hogy folyamatosan van rá érdeklődő és alkalom is (főorvos egy kórházban).
2022. febr. 10. 17:47
19/24 anonim válasza:
"Lehet, hogy úgy kellett volna kérdeznem, hogy mennyire naiv, aki hisz ebben."
Mennyire? Maximálisan naiv.Az egész világon talán akadhat rá pár példa, de nem ez a jellemző.
20/24 anonim válasza:
Ismertem ilyet. Kb hat ev mulva latszott elegedetlennek es 12 ev utan lepett le, a csalad szamara varatlanul, de igazabol evek ota erlelodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!