Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha kapcsolban vagytok megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kapcsolban vagytok megcsalás ha egy haverral csokolozol?

Figyelt kérdés
Úgy érzelem mentesen vagy még undorral is bele mész.
2022. febr. 8. 17:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ki tesz ilyet? Amúgy igen, megcsalás.
2022. febr. 8. 17:43
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
kis sz*pás nem volt?
2022. febr. 8. 17:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az.

Kivétel ez alól, ha a játék kedvéért teszed és a párod előre rábólint. Pl nálunk volt felelsz v mersz az egyik bulin és az volt a feladat, hogy csókoljam meg az egyik barátnőm. És a párom ugyanúgy szurkolt neki, szóval kapott egy csókot a szeme láttára.

A megcsalásban az a görény, hogy a másik háta mögött csinálod és még utólag is hazudsz róla. Aztán tiszteld már meg annyival a párod, hogy az ő véleménye is számítson egy kapcsolatotokat jelentősen érintő dologban és ne csinálj már olyat, amiről tudod, hogy összetörné, ha kiderülne utólag...

2022. febr. 8. 17:53
 4/15 A kérdező kommentje:

De miért? Ha ugyan úgy szereted a párod.

Az első kapcsolatomban vagyok és úgy tűnik örökre szól. Ha nem tapasztalod meg h mással rosszabb érzés csokolni akkor sosem tudod meg nem akarod elhagyni. Vonzani fog hogy mással is kiprobáld.

Nekem nem tetszett a csók és nem a bűn tudad miatt.

A legjobb lány barátok is csokolnak egymással. Es ha mind2 lány biszex akkor nem számít h épp lánnyal vagy fiúval csinálja kapcsolatban.

2022. febr. 8. 17:57
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem tud róla viszont szerintem elengedné később. Mert ő ugyan úgy csinálta volna én megengedtem neki. És megbeszeltük h a csok nem számit megcsalásnak. De lehet nem komolyan történt a beszelgetés nála. Viszont én úgy vagyok vele h minden elszólásban van vmi igazság
2022. febr. 8. 18:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Dugjál is vele, hátha azt se élvezed. Idióta.
2022. febr. 8. 18:00
 7/15 A kérdező kommentje:
Öhm. Olyan munkahelyen dolgozunk ahol mindenki mindenkivel lefekszik független attól h kapcsolatban van e vagy más tetszik neki.
2022. febr. 8. 18:06
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
7: Arra azért kíváncsi lennék, miféle munkahely lehet ez. LiveJasmin? :D
2022. febr. 8. 18:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Mekiii 😂van ott egy lehetőség h nyaranta lemehetsz lellére dolgozni egy másik étteremmel. És ott történnek dolgok
2022. febr. 8. 18:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Remélem szaporodni nem fogsz..
2022. febr. 8. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!