Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudok elengedni valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok elengedni valakit, aki nagyon fontos volt nekem? Érzelmi megcsalás.

Figyelt kérdés
Múlt héten lett vége, mert szeretné rendbehozni a kapcsolatát(természetesen békén hagyom) , mindketten házasok vagyunk(jöhet a fejmosás). Eltellt 7 nap,de még mindig annyira hiányzik szinte fáj, hogy nem tudok róla, hogy nem beszélhetek vele többet, teljesen összetörtem. Naponta 100-szor nézek rá a viberre, hogy nem-e írt, pedig tudom hogy nem fog :(
2022. febr. 1. 21:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
8 hónapig tartott és tényleg mindent megbeszéltünk, átétünk sok mindent. Én vagyok a nő.
2022. febr. 1. 21:50
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Elhagyod a férjed és keresel olyat ,aki nem házas és mellette ugyan ezt átélheted .És persze a férjed is.
2022. febr. 1. 21:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Persze, mert minden pasival ugyanolyan, igazad van.
2022. febr. 1. 21:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem írtam ilyet. :) olvasd el még egyszer.
2022. febr. 1. 21:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Ugyan ezt átélheted" nem minden pasival éljük át ugyanezt.
2022. febr. 1. 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
39%
Jó persze ,nem lesz benne ilyen plusz izgalom ,hogy lebukhattok e vagy sem ,de feltételezem a golyója nem volt aranyból ,hogy ne lehess újra szerelmes.Vagy a férjed is szeretted valamikor ,ha már hozzá mentél.
2022. febr. 1. 22:12
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Ahelyet hogy itt rinyálsz inkább tedd rendbe te is a házaságod....

Mit gondoltál, hogy örökké fog tartani? Vagy hogy otthagya a feleségét miattad? Rád unt... Te csak arra voltál jó neki, hogy heti töbször belédüricsen... Ennyi... Vagy talált más szeretőt.. Fiatalabbat... Akit még kiván...

2022. febr. 1. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
Ezt el kell engedni, ha ő szeretne rendbe tenni a kapcsolatát, akkor valószínűleg te nem voltál neki nagyon fontos. Lehet tényleg csak a sz~x tartott össze 8 hónapig. Ezt meg kell értened.
2022. febr. 1. 22:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem találkoztunk. Online barátság chat volt. De akkor is minden napos
2022. febr. 2. 06:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Tedd rendbe te is a házasságod. Nem véletlenül mondtál igent a férjednek, próbáld meg visszahozni (vagy behozni) azt a kapcsolatotokba, ami hiányzik. Ha azt az energiát és izgalmat, amit a másik ismerkedés okozott, befekteted a házasságodba, sokkal jobb lesz.

Egy hét pedig szinte semmi, most még természetes, hogy fáj. Idővel jobb lesz, és végül az, hogy éled az életedet segít abban, hogy ez csak egy epizód legyen, amikor jól érezted magad, tanultál magadról valamit és remélhetőleg rájöttél, hogy hogyan teheted jobbá a házasságodat.

2022. febr. 2. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!