Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így mennyire korrekt? Rá tudnám venni?
Szexkapcsolatban voltunk ezzel a pasival nagyon hosszú ideig. Közben randizgattunk, de egyetértettünk azzal, hogy egymással a legjobb a szex. Úgyhogy nem is volt kérdés, hogy tökéletes szexpartnerek vagyunk.
Most viszont lett egy barátnője. Én próbáltam hozzá közeledni hogy szexeljünk de akkor bevallotta. Azt mondta érzelmileg kötődik hozzá, de azért bánja hogy tőlem nem búcsúzott el legalább egy búcsúszexel, mert mégiscsak ami nekünk volt az nem hétköznapi kapcsolat. (Elszólta magát, hogy a mostani barátnője sem überel engem egyelőre, és néha rám gondol így is közben.)
Én nekem nagyon hiányzik, sokat beszelünk és rengetegszer feljön még mindig a szex téma. A barátnőjével még nem olyan mélyek a dolgok de hiába fűzögetem hogy legalább mégegyszer utoljára, ne maradjon bennünk megbánás. De nem nem, nem akar ilyen lenni.
Aztán ha hazamegy meg küld nekem képet az álló farkáról. Tudja, hogy kínoz... Felnőtt emberek vagyunk nem tudom miért játszik velem. Pedig esküszöm utána békén hagynám, csak olyan jó lenne. Most meg így esz az ideg hogy vajon mennyire komoly a kapcsolata, mikor "kapom vissza", valamiért nem érzem igazságosnak, hogy kicsit kitolt velem, vagy nem tudom mi ez az érzés...
Szerintetek se lenne klasszikus megcsalás, ha most még az elején rávenném őt egy utolsóra? Vagy hagyjam?...
Állszent? Itt egyedül te vagy az... Mért nyomulsz ha nem kellesz neki... miért sirsz a f@szért? Utolsó sex? Vicces.... Abban bizzol ha lesz egy utolsó rájön hogy menyire müködik a kémia és szakit a lánnyal?
Ha annyira jol müködött volna köztetek akkor nem kereset volna komoly kapcsolatot...
De te csak egy ürités voltál neki... Most meg jót röhög rajtad hogy rendesen hisztizzel könyörögsz hogy megdugjon 💩💩
Ez nem álszentség, hanem tényleg senki nem érti, hogy mi a f.sz bajod van tulajdonképpen. Állítólag te akartál csak szexkapcsolatot, aztán mégis csodálkozol, hogy nem lelkizett veled, meg nem mondta el, hogy ismerkedik. Ha csak szexkapcsolat volt köztetek, akkor mi közöd lett volna ehhez? És tényleg, mire számítottál, hogy soha nem lesz rendes kapcsolata? Ez tipikusan az, amire azt szokták mondani, hogy "női logika", de nem, ez valójában szimplán ostobaság.
Az már más kérdés, hogy a kani is szánalmas, hogy a nője mellett neked üzenget, de te is az vagy, ahogy hisztizel a f.szért, mint valami bagzó macska. Basszus, legyen már tartásod, senkinek nem kell egy olyan nő, akinek annyira viszket, hogy kb könyörög hogy rakják már meg.
Ugyanazt mondom, mint az utolsó és nem bántásból.
Én független vagyok, nekem is volt szeretőm aki családos.
Úgy indultunk neki, hogy ez csak szex, mást nem is akartam.
Aztán két év alatt szép lassan elkezdtem iránta többet is érezni.
Én tartottam magam ahhoz, amit az elején ígértem, és akármennyire is szerettem volna őt, szétszakítani nem akartam a családjától.
Így azt hazudtam neki, hogy ne haragudj, de találtam mást, és inkább fejezzük ezt be.
Nehéz volt, főleg úgy, hogy kerültem és a pláza parkolóban párszor összefutottam vele, és bevallom őszintén nehéz volt visszautasítani, mert szinte könyörgött.
De mégsem tettem. Csak 1 alkalom, csak még egy, csak egy utolsó stb és ugyanúgy kezdtem volna előről.
Ne írj neki, ha ír, azért válaszolj, búcsúzóul küldj magadról 1-2 szexi képet, aztán valahogy "szóld el magad" hogy neked már van más akivel jól érzed magad, és hanyagold a beszélgetést vele, had egye az ideg :D
Sokkal jobban fog neki fájni az, hogy lepattintod, mint az, hogy szinte könyörögsz neki, mert abban van, hogy ott vagy még neki a talonban.
K.... Gáz vagy kérdező.
Remegsz itt egy f@szert amit már más szop. Az a komoly!!!
Nyugodj meg majd osszecaiszolodnak.
Azért a srác sem normális, képet küld a farkáról...Van ott is baj,
Nade, kedves kérdező! Senki nem álszent itt, csak kívülről nézzük a sztoridat, és azt látjuk, hogy megalázod magad. Értjük, hogy szeretsz vele szexelni, de ez már visszataszító.
Miért nem keresel mást, akivel ilyen kapcsolatot tarthatsz fenn? Biztos lenne rá jelentkező.
Ha ennyire őrá vágysz, akkor gondolkozz el, hogy nem szerettél-e bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!