Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez így mennyire korrekt? Rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így mennyire korrekt? Rá tudnám venni?

Figyelt kérdés

Szexkapcsolatban voltunk ezzel a pasival nagyon hosszú ideig. Közben randizgattunk, de egyetértettünk azzal, hogy egymással a legjobb a szex. Úgyhogy nem is volt kérdés, hogy tökéletes szexpartnerek vagyunk.

Most viszont lett egy barátnője. Én próbáltam hozzá közeledni hogy szexeljünk de akkor bevallotta. Azt mondta érzelmileg kötődik hozzá, de azért bánja hogy tőlem nem búcsúzott el legalább egy búcsúszexel, mert mégiscsak ami nekünk volt az nem hétköznapi kapcsolat. (Elszólta magát, hogy a mostani barátnője sem überel engem egyelőre, és néha rám gondol így is közben.)

Én nekem nagyon hiányzik, sokat beszelünk és rengetegszer feljön még mindig a szex téma. A barátnőjével még nem olyan mélyek a dolgok de hiába fűzögetem hogy legalább mégegyszer utoljára, ne maradjon bennünk megbánás. De nem nem, nem akar ilyen lenni.

Aztán ha hazamegy meg küld nekem képet az álló farkáról. Tudja, hogy kínoz... Felnőtt emberek vagyunk nem tudom miért játszik velem. Pedig esküszöm utána békén hagynám, csak olyan jó lenne. Most meg így esz az ideg hogy vajon mennyire komoly a kapcsolata, mikor "kapom vissza", valamiért nem érzem igazságosnak, hogy kicsit kitolt velem, vagy nem tudom mi ez az érzés...

Szerintetek se lenne klasszikus megcsalás, ha most még az elején rávenném őt egy utolsóra? Vagy hagyjam?...

2022. febr. 4. 20:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. Én hagynám a fenébe, nem aláznám magam.
2022. febr. 4. 20:27
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha te összejönnél egy csávóval, aki melletted "még egyszer utoljára" belemártaná a farkát egy másik csajba, azt te megcsalásnak vennéd?

Amúgy itt már tök mindegy, a másik csaj mellett hülyít téged meg küldözgeti a képet a farkáról, ez már régen rossz.

2022. febr. 4. 20:29
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
De, ugyanolyan megcsalás lenne mint bármelyik másik megcsalás. Hagyd a francba, itt csak te fogsz sérülni.
2022. febr. 4. 20:30
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem veled jött össze?
2022. febr. 4. 20:30
 5/22 A kérdező kommentje:

#4 akart, csak én visszautasítottam 😅 hogy maradjon csak szexkapcsolat. Ami működött is, nagyonnagyon jól. Annyira, hogy most rettenetesen hiányzik, bár féltékenységet nem érzek, csak hatalmas nagy vágyat...

Fura ez a helyzet mert ha nekem lenne pasim, aki iránt éreznék valamit, én nem küldenék az "ex-szexpajtimnak" meztelen képet... Meg nem húznám az agyát... Lehet nála most ilyen ego kérdés, hogy jól esik neki hogy 2 csajt is megkaphat...

2022. febr. 4. 20:33
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Semennyire nem korrekt.

Biztos rá tudnád venni, akár többször is. Miért lenne elég csak egyszer? Hagyd békén, mindketten jobban jártok.

2022. febr. 4. 20:42
 7/22 anonim ***** válasza:
86%
De szánakmas hogy kuncsorogsz a f@szért... 🤢🤮
2022. febr. 4. 20:44
 8/22 anonim ***** válasza:
77%
Hogy a k....a anyátokba tudtok ennyire igénytelenek lenni?
2022. febr. 4. 21:01
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy mire számítottál? Hogy majd soha nem lesz neki normális kapcsolata, vagy mindenkit veled fog csalni?
2022. febr. 4. 21:16
 10/22 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam hogy ennyire álszenten fogtok írni még anonim oldalon is 😆

De és teljesen tiszteletben tartom a kapcsolatát, tiszta szívből gratuláltam neki, Isten látja lelkem hogy nem vagyok féltékeny. De hiába, annyira passzolunk és annyira jó volt vele eddig hogy kicsit rosszul érintett nem tudom hülyén hangzik, mintha nem zárta volna le velem a szexkapcsolatot, és ezért nagyon nem hagyja nyugodtan az agyamat hogy CSAK egy utolsót... Tudom hogy ő is akarná. Kb 11 hónapig jártunk össze.

Kicsit haragszom rá hogy nem is mesélte hogy ő amúgy ismerkedik, csak rögtön hidegzuhany hogy ja ő komoly kapcsolatban van mától...

2022. febr. 4. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!