Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan férfi, aki ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki ellen tud állni a fiatal lányoknak buliban?

Figyelt kérdés
Otthon nincs minden rendben, és ha meg is csalja a feleségét, soha nem derül ki.
2022. jan. 28. 22:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Otthon semmi nem jó, ami van. Mert otthon nem annyi van az asszonynak, hogy csini legyen 0-24ben,hanem van munka, háztartás, gyerek, férj
2022. jan. 29. 07:05
 12/21 anonim ***** válasza:
36%
Szóval elhagytad magad kérdező. Értjük. Akkor ne csodálkozz.
2022. jan. 29. 07:07
 13/21 A kérdező kommentje:
Ha az el hagyom magam, hogy reggel 5től este 11ig mindig van mit csinálni és nem csak a szexben jár az eszem, hanem örülök, hogy aludhatok, akkor igen. Ugyanis a háztartás, a gyerek az én teljes állásom mellett is kizárólag az én feladatom. Hányszor meghallgattam, hogy nehogy már majd ő csinálja. Csak nem értem miért elvárás, hogy én meg mindent megcsináljak neki
2022. jan. 29. 07:29
 14/21 anonim ***** válasza:
13%

"11/13 A kérdező kommentje:

Otthon semmi nem jó, ami van. Mert otthon nem annyi van az asszonynak, hogy csini legyen 0-24ben,hanem van munka, háztartás, gyerek, férj"

- Ha egyedül lennél, akkor is kéne takarítani, főzni, mosni,...

- Gyereket te szülted. De minek?

- Férj...nos nem hiszem, hogy az a napi 1 cumi akkora gond lenne.

2022. jan. 29. 09:47
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
Inkább hagynád ott te a picsába ezt a lusta, semmirekellő férjedet.Tudod ki sírna utána.Dolgoztatni kell, feladatot kell neki adni és rövid pórázon tartani.Egyből befogja majd a pofáját.
2022. jan. 29. 09:51
 16/21 anonim ***** válasza:
nincs feleségem :l
2022. jan. 29. 09:52
 17/21 anonim ***** válasza:
64%

Mi a fontosabb a mosogatás vagy a szex?

Szex után is lehet házimunkát csinálni.

Nehogy már a házimunka legyen az első, az élvezetek meg az utolsó. Neked nem jó a szex?

2022. jan. 29. 13:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát, igen, lehetne szexelni mosogatás helyett, csak a gyereknek nem biztos, hogy látnia kell. 10 körül alszik el, utána pedig már nem mindig van hangulatom a szexhez.
2022. jan. 29. 14:31
 19/21 anonim ***** válasza:
#15 tudod kit dolgoztassál… kinek kepzeled te magad?
2022. jan. 29. 15:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Amit ez a "férfi" a bulikákban otthagy, abból vehetne fel bejárónőt, asszonyka mehetne fodrászhoz, kozmihoz, tornára, butikba.:)

Hagyd ott a francba, állásod van, a f.szid meg 10 éven belül egy lerottyant alkoholista p.cs lesz. A gyerekedet pelenkáztad, az akkor már valaha volt "alfahímet" csak nem akarod? Ne zizegj egy ilyenért!

2022. febr. 4. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!