Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azoktól kérdezem, akik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoktól kérdezem, akik már átmentek hasonlón, hogy?

Figyelt kérdés
Gyanakszom arra, hogy megcsal a párom. A hangulata nagyon változékony, egyik nap ilyen velem, másik nap másmilyen. Egyik nap kommunikatív, másnap meg kb leráz. Amennyiben konkrétan rákérdezek hogy van-e valakije, és ha hazudik, akkor azt milyen reakcióból szűrhetem le? Hogyan reagál erre a kérdésre az, aki megcsallja a masikat, és hogyan reagál az, aki nem csalja meg?
2022. jan. 28. 14:54
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Igen. Azt mondta SAJNOS nincs ideje arra hogy neki rajtam kívül más is legyen.
2022. jan. 29. 11:02
 32/42 anonim ***** válasza:
86%

Ezek szerint szívesen megcsalna...

Nem irigyellek! Ennek a kapcsolatnak valószínűleg már így is, úgy is VÉGE!

Menthetetlen a helyzetetek.

30-as válaszoló voltam.

2022. jan. 29. 12:29
 33/42 A kérdező kommentje:
Legalább őszintén válaszolt, de igen, aki csak azért nem csalja meg a másikat, mert nincs rá ideje, ott nincs miről beszélni. Legalább megtudtam az igazat.
2022. jan. 29. 12:31
 34/42 A kérdező kommentje:
Majd hozzátette azt is, ha lesz neki valakije, akkor szólni fog, tudni fogok róla. Mit ne mondjak, köpni nyelni nem tudtam, padlót fogtam, aztán az egész szürreális volt, hogy most akkor mi is van, felfogja hogy miket beszél?
2022. jan. 29. 12:36
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Mit válaszoltál erre?

Megalázó helyzet ez neked.

Voltam hasonló helyzetben, így már ezek után most azt mondanám a helyedben, hogy "ok, de én azt nem fogom megvárni, míg lesz valakid, minden jót neked, szia". Ezután tiltás, törlés.

Biztos vagyok benne, hogy a női megérzés sosem csap be.

Keresgél ő, de amíg nem biztos, addig jó vagy te is neki (üríteni).

2022. jan. 29. 15:18
 36/42 A kérdező kommentje:
Mit reagáltam? Erre feleslegesnek éreztem bármit is reagálni.
2022. jan. 29. 15:21
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt reakciókból nem lehet leszűrni. Vannak emberek akik nagyon jól hazudnak. De ki lehet tapasztalni ha jól ismered a másikat, hogy mikor hazudik és mikor nem. Én is volt, hogy rákérdeztem, tagadta, de úgy válaszolt, hogy teljesen elhittem volna ha nem lett volna rá más bizonyítékom.
2022. jan. 29. 23:31
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ideje rá...én is hallottam már ezt. "Nincs időm ilyenekre, meg nem is bírnék el két nővel. Elég vagy te nekem." Aztán már hónapok óta volt más is neki rajtam kívül.
2022. jan. 29. 23:33
 39/42 anonim ***** válasza:
63%

Te olyan naiv vagy.

Komolyan gondolod bevallja?

Ez a lekezelo duma..sajnos..

Kisanyam ez ugy csal, hogy csak na.

2022. jan. 30. 21:16
 40/42 anonim ***** válasza:
63%

Kamufacerol tedd probara.

De egyenesseget ne varj tőle.

Valoszonu van npje, es amilyenek, kepes rohogni rajtad, hogy megkerdezted, es meg beis vetted..

2022. jan. 30. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!