Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azoktól kérdezem, akik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoktól kérdezem, akik már átmentek hasonlón, hogy?

Figyelt kérdés
Gyanakszom arra, hogy megcsal a párom. A hangulata nagyon változékony, egyik nap ilyen velem, másik nap másmilyen. Egyik nap kommunikatív, másnap meg kb leráz. Amennyiben konkrétan rákérdezek hogy van-e valakije, és ha hazudik, akkor azt milyen reakcióból szűrhetem le? Hogyan reagál erre a kérdésre az, aki megcsallja a masikat, és hogyan reagál az, aki nem csalja meg?
2022. jan. 28. 14:54
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Vallani valószínűleg akkor fog, ha a másik nővel biztossá válik a kapcsolat, ha erre megy ki a játék a párodnál. Ha meg csak szórakozik, akkor nem fogja bevallani soha. A hangulat ingadozásai viszont nagyon gyanúsak, kivéve, ha esetleg depressziós vagy fáradtság okozza. Ma már nagyon általános jelenség a megcsalás, depresszió és a fáradtság is.
2022. jan. 28. 15:19
 12/42 A kérdező kommentje:
Egyik nap feldobott a hangulata, akkor kevés időt szán rám. Lényegében a feldobott hangulatainál nem törődik velem. Azt mondja pörög.
2022. jan. 28. 15:21
 13/42 anonim ***** válasza:
2022. jan. 28. 15:30
 14/42 A kérdező kommentje:
Nem! Én megcsalásra gyanakszom. 😔
2022. jan. 28. 15:32
 15/42 anonim ***** válasza:
0%

De biztos ,hogy nem vagy terhes?

:)

Nem tudhatod!

2022. jan. 28. 16:57
 16/42 A kérdező kommentje:
Te biztos hogy normális vagy?
2022. jan. 28. 16:59
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne kérdezz rá. Úgysem vallaná be, maximum ügyesebben csinálná, ha ténylegesen megcsal.

Az ok nélküli magyarázkodás viszont tényleg fura, én exem akkor volt ilyen amikor titokban ismerkedett mellettem.

2022. jan. 28. 16:59
 18/42 anonim ***** válasza:
17%

Telefonján vagy messengeren írott bizonyítékot keress!

Számítógépen nézd meg a böngészési előzményeket!

Egyébként a terhesség csak vicc volt ha eddig nem esett le.

2022. jan. 28. 17:16
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Amikor engem megcsalt az exem, akkor ezek a jelek voltak:

-nem nyúlhattam a telefonjához, videókat sem nézhettünk rajta, le volt kódolva, nem tudtam a jelszavát, rendszeresen elfordította, hogy ne lássam.

-gépről sem lépett be Facebookra

-kikötötte, hogy nem készülhet róla fénykép egyáltalán

-eltunt hosszabb időkre, nem tudtam elérni, mindig azt mondta hogy az apjával van

-nem igényelte az érintésemet, nem volt csók

-o nem akart kedveskedni

-maskor meg túl kedves lett

2022. jan. 28. 18:20
 20/42 A kérdező kommentje:
Nálam a hangulatingadozások is szembetűnőek. Amikor feldobott, pörög akkor kb hanyagol engem, de mindig bevet valamkt amivel szerinte azt bizonyítja hogy szeret. Ezeket feltűnő módon hangsúlyozza is. Pl gondolod hogy nem tettem volna meg ezt és ezt ha nem szeretnélek? Én is megteszek dolgokat érte miatta de nem hangsúlyozom. Kb a gyanakvásom akarná eztel elaltatni.
2022. jan. 28. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!