Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdezem, akik már átmentek hasonlón, hogy?
Figyelt kérdés
Gyanakszom arra, hogy megcsal a párom. A hangulata nagyon változékony, egyik nap ilyen velem, másik nap másmilyen. Egyik nap kommunikatív, másnap meg kb leráz. Amennyiben konkrétan rákérdezek hogy van-e valakije, és ha hazudik, akkor azt milyen reakcióból szűrhetem le? Hogyan reagál erre a kérdésre az, aki megcsallja a masikat, és hogyan reagál az, aki nem csalja meg?2022. jan. 28. 14:54
21/42 A kérdező kommentje:
Teljesen változó a hangulata. Egyik nap órákat beszélget velem, másnap pedig számomra minden ok nélkül hanyagol és ilyenkor van felpörgött vidám hangulatban.
2022. jan. 28. 18:29
22/42 anonim válasza:
hangulatingadozásból nem következtetnék erre
23/42 A kérdező kommentje:
Alap esetben én sem, ha a masik megindokolja hogy miért feldobott/miert lehangolt. Ő viszont semmit sem mond ezeknek az okáról.
2022. jan. 28. 19:08
25/42 A kérdező kommentje:
Azt egyre jobban érzem, hogy manipulál, de nagyon ravasz módon.
2022. jan. 28. 19:45
26/42 anonim válasza:
19. Válaszoló vagyok.
Sajnos azt kell mondjam, hogy ezt megbeszélni nem fogod tudni vele. sajnos 90 százalékban ha valaki megcsal,nem fogja bevallani.
Ha meg nem csal meg, akkor is azt kell mondjam, hogy te nem vagy boldog. Innentől kérdezem, hogy megéri? Egy kapcsolat lényege, hogy boldog légy. Ha minden nap stresszelned kell azon, hogy miért így vagy úgy viselkedik, nem éri meg.
Én 5 évig voltam együtt vele, 1 éven át csalt. Végül egy kép és egy üzenet alapján bukott le, illetve, hogy találtam random női holmikat nála.
27/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny ember, de most az ösztöneim, a megérzéseim riadót jeleznek.
2022. jan. 28. 21:06
28/42 anonim válasza:
Akkor viszont én is azt mondom, hogy nézd meg, mit reagál ha a telefonja közelében vagy. Nem azt mondom, hogy lépj be, hanem pl. kérdezd meg, hogy megnezhetsz-e rajta valamit mert a tiéd lemerült, stb. Ha nem adja oda, akkor az elég egyértelmű.
29/42 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy rákérdezni azért szeretnék inkább, mert úgy azonnal látni a mimikáján is ha hazudik.
2022. jan. 28. 21:21
30/42 anonim válasza:
Sikerült rákérdezni azóta? Volt rá alkalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!