Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha utólag jöttem rá, hogy én vagyok a mellékszál...... mit tegyek?
A sztori röviden: Társkeresőn ismertem meg, tudta, hogy komoly kapcsolatot keresek. Két hónap alatt elérte, hogy beleszeressek. Pár hónap után éreztem, h valami gond van, túl sok körülötte a titok. Addig nyomoztam, amíg rájöttem, h az exével a kapcsolat nem ért véget... végig becsapott! Még annyira sem volt korrekt, hogy elmondja az igazat! Még aznap vége lett a kapcsolatnak. Így is 6 hónapot vett el az életemből!
Nem vagyok büszke rá, de annyira megbántva érzem magam, hogy szeretném elmondani az exnek a dolgokat... Ti mit tennétek?
Ha valaki szeretőnek áll, az teljesen más dolog. Itt a kérdező be lett csapva, tudatosan ki lett használva!
Szóval az a minimum, hogy lebuktatod ezt a férget!
Szia!
Én felkerestem annak a bizonyos aljas, beteg agyú illetőnek az exét, életem legjobb döntése volt! Együtt mentünk el hozzá kérdezni pár dolgot. Előtte mi a csajjal mindent megbeszéltünk egymással. Elolvastuk, kinek miket írt fél év alatt az a patkány. Természetesen folyékonyan hazudott. Nyilván neki áll feljebb, fenyegetőzött is. Szánalmas gyökér... Az összes ilyen tetű megérdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!