Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha utólag jöttem rá, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha utólag jöttem rá, hogy én vagyok a mellékszál...... mit tegyek?

Figyelt kérdés

A sztori röviden: Társkeresőn ismertem meg, tudta, hogy komoly kapcsolatot keresek. Két hónap alatt elérte, hogy beleszeressek. Pár hónap után éreztem, h valami gond van, túl sok körülötte a titok. Addig nyomoztam, amíg rájöttem, h az exével a kapcsolat nem ért véget... végig becsapott! Még annyira sem volt korrekt, hogy elmondja az igazat! Még aznap vége lett a kapcsolatnak. Így is 6 hónapot vett el az életemből!

Nem vagyok büszke rá, de annyira megbántva érzem magam, hogy szeretném elmondani az exnek a dolgokat... Ti mit tennétek?

2022. jan. 22. 18:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem sosem csaltak meg es en se senkit bar volt h atszerettem masba, elvonultam egy hetre, kitalaltam mit akarok es oszinten szakitottam. Utana lett csak testiseg az uj parommal. En mindenkepp kitalalnek, igy tiszta minden szereplonek, miben is ucsorog ill a jovore nezve talan tanul belole mindenki
2022. jan. 23. 12:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
8,10 ott a pont!
2022. jan. 23. 17:20
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
Az ex tudott rólad biztos , te nem tudtál róla! Ne röhögtesd magad
2022. jan. 23. 17:26
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki szeretőnek áll, az teljesen más dolog. Itt a kérdező be lett csapva, tudatosan ki lett használva!

Szóval az a minimum, hogy lebuktatod ezt a férget!

2022. jan. 23. 17:50
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Találj ki!
2022. jan. 23. 18:21
 16/22 anonim ***** válasza:
80%
Tálalj*
2022. jan. 23. 18:24
 17/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek, úgy döntöttem, nem hallgatok tovább...
2022. jan. 24. 16:31
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt nagyon jól teszed!
2022. jan. 24. 16:38
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Én felkerestem annak a bizonyos aljas, beteg agyú illetőnek az exét, életem legjobb döntése volt! Együtt mentünk el hozzá kérdezni pár dolgot. Előtte mi a csajjal mindent megbeszéltünk egymással. Elolvastuk, kinek miket írt fél év alatt az a patkány. Természetesen folyékonyan hazudott. Nyilván neki áll feljebb, fenyegetőzött is. Szánalmas gyökér... Az összes ilyen tetű megérdemli!

2022. jan. 24. 23:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Kerdező, hogyan jöttél rá a dologra?
2022. jan. 28. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!