Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha utólag jöttem rá, hogy én vagyok a mellékszál...... mit tegyek?
A sztori röviden: Társkeresőn ismertem meg, tudta, hogy komoly kapcsolatot keresek. Két hónap alatt elérte, hogy beleszeressek. Pár hónap után éreztem, h valami gond van, túl sok körülötte a titok. Addig nyomoztam, amíg rájöttem, h az exével a kapcsolat nem ért véget... végig becsapott! Még annyira sem volt korrekt, hogy elmondja az igazat! Még aznap vége lett a kapcsolatnak. Így is 6 hónapot vett el az életemből!
Nem vagyok büszke rá, de annyira megbántva érzem magam, hogy szeretném elmondani az exnek a dolgokat... Ti mit tennétek?
7.: A 4-es vagyok. Engem azért csaltak meg, mert a srác túl se akart lépni az exén, csak akarta a látszatot, hogy van barátnője. De igazából abba se hagyta a szexet az előző barátnőjével, sőt, még folyamatosan Tinderezett is, csomó lánnyal beszélt. Az első naptól, hogy jártunk, ilyen volt az utolsóig, ugyanis lebukott. Nem tudom, ebben miért én vagyok a hibás, milyen oka volt engem megcsalni, amiről én tehetek. Ja, mert hagytam. Hát nem tudom, adtam egy esélyt az új páromnak, nem tudtam, hogy nem bízhatok benne. Mivel nem éltünk együtt, előttem meg igyekezett nem telefonozni, így csak két hónappal később derült ki, én meg azonnal dobtam.
De ha valakit úgy csalnak meg, hogy megromlik évek alatt a kapcsolat, az miért is az ő hibája? Miért kell az áldozatot hibáztatni? Igen, biztos elkövetett egy csomó hibát, ami miatt a párja kiszeretett belőle, de ilyenkor azt kell csinálni, hogy megmondja a nőnek, hogy mi a baja és kéri, hogy változtasson. Ilyenkor a nő vagy jóvá teszi, vagy nem, de ha nem, akkor szakítani kéne. Ha nem szakít és úgy csal, akkor az a férfi hibája, mert olyan gyenge, hogy nem meri vállalni az egyedüllét, vagy egy új kapcsolat kockázatát.
De ha még a nő hibája is lenne, tegyük fel, hogy az áldozat hibáztatás jó dolog. Akkor is, miért ne tálalhatna ki és miért ne tanácsolhatná ugyanezt? Nem értem, miért jobb az, ha csak ő tud róla és évekig emészti magát, a mások nőt pedig hagyja egy ilyen férfival hazug kapcsolatban. Én meg azt mondom, aki ellene van a kitálalásnak, az olyan ember, aki csalja a párját, de gyenge megbeszélni a problémákat és szakítani, és rohadtul fél, hogy lebukik.
Kitálalás ellenes voltam, mert nagy fájdalmat okozott az amikor az ex szerető rámírt. De azóta igenis azt mondom, hogy ne bosszúból (ahogy az a nő tette), hanem női szolidaritásból ki kell tálalni. Ne csak felhasználja a feleséget/barátnőt az öncélú bosszújához, hanem bizonyítékkal is szolgáljon.
És nem érzem azért hibásnak magam, hogy az exem akit mindennél jobban szerettem, megcsalt. Ha valami nincs rendben azt meg kell oldani, vagy megbeszélni és nem mocsok módra hazudozni, csalni. El is lehet válni, ha nem tetszik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!