"Többszörös cselekményvezetés" a filmekben (esetleg még regényekben?), illetve ennek bravúros kidolgozottsága mit jelent?
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 12:50
1/5 A kérdező kommentje:
Senki nem tudja megvalaszolni a kérdést?
2021. márc. 10. 18:38
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez annyit tesz, hogy egy történet több nézőpontból van bemutatva.
A bravúros kidolgozottság pedig magáért beszél. Ezeket egy kritikában olvastad? Ajánlhatok ilyen filmeket.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem.
A többszörös cselekményvezetés volt bravúrosan kidolgozva! :))
Igen, kritikában olvastam egy filmről. Persze, hogy írhatsz! :)
2021. márc. 15. 09:03
4/5 A kérdező kommentje:
"Illetve ennek bravúros kidolgozottsága."
2021. márc. 15. 09:03
5/5 anonim válasza:
Értem, akkor biztosan arra gondol, hogy a történet úgy lett bemutatva két vagy több nézőpontból, hogy közben nem sejtettük, hogy a végén összeérhetnek.
Több nézőpontos filmre példák:
Szeretni bolondulásig, egy csajos thriller. Két nézőpontból mutat be egy sztorit de a második elindulásakor, már értjük, miről van szó. Itt nézheted meg:
Bábel, Inarritu filmje
A nő kétszer
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!