Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam a férjemnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a férjemnek, hogy elsodortak az érzelmeim?

Figyelt kérdés

A férjemmel van egy egyezségünk: ha valamelyikünk az exeivel akarna találkozni, megtehetjük, és nem kérdezzük, mi történt. Szerintünk a régi szerelmesek közötti kapcsolat előbb volt, mint a házasság, és csak rájuk tartozik, mit őriznek meg vagy elevenítenek fel ebből. Eddig ez volt az elméleti egyezségünk...

Pár hete viszont valósággá vált a sztori. Rám írt az egyetlen olyan exem, aki még mindig nagyon erősen hat rám. Szó szót követett és pár nap után eljutottunk odáig, hogy chatben - virtuálisan szeretkeztünk. Nem videón keresztül vagy ilyesmi, hanem elmondtuk, milyen lenne, ha találkoznánk egyszer. Furcsa pár óra volt, de utána kitöröltem a beszélgetést. Ő most egyébként több ezer kilométerre él tőlem. Nem akarunk egymástól semmit, és korábban is nagyon különös kapcsolatban voltunk: minden nyáron, amikor találkoztunk, magától értetődően együtt jártunk, de év közben mindenki élte a saját életét, a saját kontinensén, és sosem kérdeztük egymást arról az életről. Viszont 20 éve nem találkoztunk, és attól tartok, hogyha újra látnám, elég kevés dologra mondanánk nemet.

Elmondjam a férjemnek, hogy mit játszottam az exsszel? Így lenne sportszerű? Vagy inkább hallgassak?

Erkölcsi prédikálás és máglya helyett valami épkézláb nézőpont jól esne. Köszönöm!

2022. jan. 10. 12:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
98%
Én nem értem ezt az egyezséget, de ez alapján nem tartozol neki semmilyen magyarázattal. Még csak nem is személyes kapcsolat volt...
2022. jan. 10. 12:19
 2/32 anonim ***** válasza:
97%

A megállapodásotok értelmében nem mondanám el. Nem csaltad meg fizikailag. De kissé fura a szitu számomra. Lényegében emléket felelevenítve masztiztál, amihez ő aszisztált.

Ha viszont szexközben a férjeddel is az exre gondolsz az nagyon gáz és a házasságod nem épp stabil lábakon áll.

2022. jan. 10. 12:22
 3/32 A kérdező kommentje:

Nem masztiztunk. :) Csak mentális játék volt.

A férjemmel utána való nap együtt voltunk,én pedig olyan voltam, mint a kapcsolatunk kezdetén. El is varázsolódtunk rendesen. Egyszerűen felébredt a láng bennem, és mindent a férjem kapott belőle.

2022. jan. 10. 12:25
 4/32 anonim ***** válasza:
97%
Ha már előre megegyeztetek ebben nem tettél semmi rosszat. Külön nem hívnám fel a figyelmét. Miért akarnád, hogy esetleg kényelmetlenül érezze magát?
2022. jan. 10. 12:26
 5/32 anonim ***** válasza:
67%

"ha valamelyikünk az exeivel akarna találkozni, megtehetjük, és nem kérdezzük, mi történt. Szerintünk a régi szerelmesek közötti kapcsolat előbb volt, mint a házasság, és csak rájuk tartozik, mit őriznek meg vagy elevenítenek fel ebből."

Nálam ez nem férne bele, sem egy párkapcsolatba, sem egy házasságba!

Miféle egyezség az hogy mindkét fél azt csinál az exével amit akar és még csak következménye sincs!?

Ez valami nyitott házasság? Mindenki dughat az exével következmények nélkül? Csak azért kérdezem, mert én még normál házasságban ilyenről nem hallottam.

Szerintem úgy viselkedj a házasságodban amit méltónak találsz magadhoz, és a "házasság intézményéhez".

Úgy bánj másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled bánjanak!

2022. jan. 10. 12:33
 6/32 anonim ***** válasza:
97%

Tuti nő vagy. Hidd el, h a másik kontenensen élő pasinak ez a kis masztizás mindennepos dolog(csak epp más nőkkel)

Én nem mondanám el

2022. jan. 10. 12:33
 7/32 anonim ***** válasza:
72%

Nekem ez szánalmas lenne.

Olyan érzésem van az egesztol mintha a férjem még mindog az exeit d.gná random, cserébe nekem is megvan engedve. És hogy ne legyen ebbol veszekedés nem tartozunk magyarázattal.

Aki így engem "elengedne", az nekem egyáltalán nem olyannak tűnik mintha kellenék neki, mégha meg is d.g.

2022. jan. 10. 12:38
 8/32 anonim ***** válasza:
95%
Mivel ez egy nyitott házasság, defoníciónál fogva belefér amit tettél.
2022. jan. 10. 12:39
 9/32 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös. Épp erről írtam, amikor azt kértem, hogy máglya helyett építő hozzászólásokat kérnék. :) Megértem és nagyra becsülöm az álláspontodat, ha tartani tudod.

Nem nyitott a házasságunk. Hűségesek voltunk eddig is, és a korábbi kapcsolatainkban sem csaltuk meg a többieket. Pont az a legnagyobb erőssége, hogy nem hazudunk egymásnak. Az egyezségünk nem azt jelenti, hogy visszajárunk az exekhez. Az egyezségünk azt jelenti, hogy nem kérdezünk, nem faggatózunk, nem nyírjuk ki egymást gyanakvással, hanem engedjük, hogy a párunk döntsön.

Ez van, akinek belefér, van, akinek nem fogadható el. Nekünk 40 fölött sokkal fontosabb, hogy igazak legyünk egymáshoz, mint hogy hűséget hazudva dögöljünk meg a társas magányban. Én sem erről álmodtunk kiskorunkban, de az élet felülír sok gyerekkori ideált.

A dilemmám abból ered, hogy valóban megegyeztünk, hogy nem kérdezünk, de vajon elvárható lenne-e a részéről, hogy tudassam vele önként. Én is arra hajlok egyébként, hogy nem. Én sem akarnám tudni feltétlenül, ha egyébként hozzám jön haza, és magában ugyanúgy tépelődik miatta, mint én.

2022. jan. 10. 12:45
 10/32 anonim ***** válasza:
90%

Nem érdekli. Felesleges elmondani.

Ez csak neked számít.

2022. jan. 10. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!