Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet normálisan csinálni a megcsalást, hogy jól járjunk?

Figyelt kérdés

1. Kivel érdemes kikezdeni a párunk mellett?

2. Hol érdemes fekszedni mást: pl. biztonságosabb más városban?

3. Hetente hányszor találkozzunk a szeretővel?

4. Ha a párunk elmegy otthonról, megéri felvinni a szeretőt?

Stb.

Tippek, trükkök érdekelnének.

Erkölcscsőszök, légyszíves, ne írjátok!

A többieknek köszönöm.

2022. jan. 8. 01:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
19%

vérszagra gyűl az éjji vad...

1.olyannal, akinek nem lehet érdeke, hogy lebukj

2.ha nincs túl messze, akkor igen, mert nincs olyan, hogy tervezetlenül összefutsz vele, így kisebb a lebukás veszélye

3.ne többször, mert akkor a párodra már nem figyelsz

4. ne.mindig vannak véletlenek.

2022. jan. 8. 09:11
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
10 akkor a pároddal miért vagy még együtt? ezt így nem értem.
2022. jan. 8. 09:13
 13/30 anonim ***** válasza:
86%

En se ertem miert nem olyannal vagy alapbol jnkabb akivel jo is lenni es nem kell más.

Igy lesz 2 sz.r kapcsolatod, 1 minosegi kapcsolat helyett.

De amugy csak hogy valaszoljak is olyannal erdemes kezdeni aki vállalja hogy csak 2.és folyamat lapul. Nem beszél rolatok senkinek.

2022. jan. 8. 09:51
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
Előre szólok hogy előbb utóbb kiderül ha szeretőzöl. Tudod amit két ember tud az nem titok, ezzel majd számolj sőt majd ha veled ezt megteszik, akkor rájössz hogy ez mennyire gerinctelen dolog. Rutinod nincs ebben mert akkor nem itt kérnél tippet, szóval biztos hogy hibázni fogsz. És remélem a két szék közé esel.
2022. jan. 8. 10:19
 15/30 anonim ***** válasza:
8%
14.mennyivel vagy te jobb ember, aki ugyan nem csalja meg a párját, de random ismeretlen embereknek rosszat kíván? milyen alapon ítélkezel? van hozzá valami közöd? örömet okoz, ha beszólhatsz valakinek? ezekre a kérdésekre sosem érkezik válasz
2022. jan. 8. 10:24
 16/30 anonim ***** válasza:
69%
15: 14 annyival jobb ember, hogy legfeljebb egy irreleváns, semmit sem befolyásoló véleményt mond, ès nem okoz fájdalmat egy másiknak azzal, hogy becsapja, hátba döfi, megcsalja.
2022. jan. 8. 10:49
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

nem, aki mások pocskondiázásában éli ki magát, az nem jobb ember. de hogy lelkileg sérült, az tuti. és nem az a baj, hogy szarul érzi magát, hanem, hogy nem is akar rajta változtatni.

még mielőtt felmerülne: csaltak már meg engem is. ettől még soha nem szidom a megcsalókat. pláne ismeretlenül. sosem tudhatom, hogy mi van a háttérben

2022. jan. 8. 10:59
 18/30 anonim ***** válasza:
58%
Olyannal lehet megcsalni,akit senki sem ismer az ismeretségi körödből.Kollégák,szomszédok felejtősek.Olyankor lehet megcsalni,ha pl.elmész otthonról hosszabb időre lehetőleg másik városba/orszàgba, és ott érdemes hotelt/szobát kivenni.Nem kell hozzá sok ész nem is értem a kérdést.
2022. jan. 8. 14:04
 19/30 anonim ***** válasza:

17 akkor te vagy az etalon, egyébként meg szabad véleménynyilvánítás van. Gondolom ha a gyerekeddel tenné ezt valaki biztos másképp vélekednél.

14. Voltam

2022. jan. 8. 20:27
 20/30 anonim ***** válasza:
nem hiszem. miért lenne más, ha a gyerekemet csalnák, mint engem? a gyerekem kapcsolatába sem biztos, hogy belelátok.
2022. jan. 8. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!