Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet normálisan csinálni a megcsalást, hogy jól járjunk?

Figyelt kérdés

1. Kivel érdemes kikezdeni a párunk mellett?

2. Hol érdemes fekszedni mást: pl. biztonságosabb más városban?

3. Hetente hányszor találkozzunk a szeretővel?

4. Ha a párunk elmegy otthonról, megéri felvinni a szeretőt?

Stb.

Tippek, trükkök érdekelnének.

Erkölcscsőszök, légyszíves, ne írjátok!

A többieknek köszönöm.

2022. jan. 8. 01:11
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%

1. a párod legjobb barátjával

2. aki a legközelebn van

3. amikor csak kedved van

4. megéri felvinni perszeee, remek ötleeeet

Esetleg írj neki szerelmes üzeneteket a telefonodról és hagyd kint az asztalon feloldva meg ilyenek.

Istenem. Ha egyedül nem tudod, hogyan csald meg, akkor szerinted nem fogsz lebukni?

Ez ilyen mónikashow kapcsolat?

A párod meg majd annyit mond, hogy: "Tudom, hogy megcsal, de én szeretem."

Pingvinek vagytok.

2022. jan. 8. 01:38
 2/30 anonim ***** válasza:
49%
Amiket itt felsoroltál azokban a dolgokban nincs megfelelő válasz, én pl a kolléganőmmel kavartam, és vagy nála, vagy kocsiban csináltuk. Fél év alatt talán ha 2x volt nálam, meg én nem költöztem össze a barátnőmmel se, és van saját otthonom. De nagyon meg kell gondolni mindent, hogy a kapcsolatod ne menjen ennek rovására, vagyis törődnöd kell a pároddal is, mert gyanút fog, aztán könnyen két szék közt a pad alá eshetsz.
2022. jan. 8. 01:41
 3/30 anonim ***** válasza:
95%
Csináld pénzért! Onnantól munka, nem megcsalás.
2022. jan. 8. 05:09
 4/30 anonim ***** válasza:
77%

Te most otthon ülsz, és azon töprengsz, hogy hogyan csald meg a párod. Mert meg akarod csalni, csak nem tudod kivel, mikor, hogyan, miért?

Pótcselekvések és felelősséghárítás helyett nem szeretnél gerinces felnőtt ember módjára élni?

Lepontozósok kérem ne nyomjatok pirosra, a többieknek köszönöm.

2022. jan. 8. 08:38
 5/30 A kérdező kommentje:
Pedig lepontoztalak. Nekem te ne mondd meg, hogy milyen felnőtt legyek.
2022. jan. 8. 08:41
 6/30 anonim ***** válasza:
84%
Hát pedig valakinek meg kell mondania, ha anyukádnak nem sikerült. 🥺
2022. jan. 8. 08:46
 7/30 anonim ***** válasza:
82%

Nem is mondom meg, szeretném, ha saját belátasod szerint élnél. Csak megkérdeztem, hogy nem-e szeretnél gerices felnőtt módjára élni. Te ezt visszautasíthatod, ignorálhatod. Nem akarom ráderőltetni az akaratom.

Sőt le is pontozhatsz, téged parodizáltalak csak azzal a mondattal :D

2022. jan. 8. 08:47
 8/30 anonim ***** válasza:
80%
Most már legalàbb tudjuk a kérdező %-ából, hogy hasonló IQ-bajnok kérdéseket szokott feltenni. :D
2022. jan. 8. 08:48
 9/30 anonim ***** válasza:
8%

Én azt mondom hogy az erkölccsőszök foglalkozzanak a kis párjukkal és ne szóljanak bele a nagyok dolgába.

Kérdező, én 2 telefont használok, szeretővel viberen beszélek, de bármi jó amiről tudod hogy a párodnak sose lesz.

Vagy vad idegennel, vagy családtag (hugica) egyébként van esély a lebukásra. Másképp nincs. Innentől már csak jó alibi kell, arra meg lehet mondani hogy túlóra, meeting, bármi. Évek óta csinálom minden baj nélkül

2022. jan. 8. 09:08
 10/30 anonim ***** válasza:
6%

Ja van egy lakásom amiről a párom nem tud, de ha nincs erre hely akkor hotel bármi. Ha a szeretőnek nem mondod el hogy szerető akkor mondd azt hogy lakótársad van v bármi, mert hazavinni nagyon rázós.

Ha tud róla akkor meg ha úgy érzed hogy nem toppan be senki.

Én tindereztem, ott szedtem szeretőt más városból.

2022. jan. 8. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!