Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakit biztattak az ismerősei megcsalásra?
Röviden az én sztorim:
13 évig hűséges voltam mint a kutya, ha egy nő nyomult rám mindig leszereltem. Az exem szart az egészre, egyszerűen nem értette mi a problémám (nem sok érzelmet mutatott felém, a szex is elég erőltetett volt, amúgy nagyon jó ember volt).
Mikor már a házasságom a végét járta, jött egy új kollegina, akit sokáig észre sem vettem. Aztán észrevettem hogy érdeklődik irántam. Kétségbe voltam esve hogy mit tegyek, azt hittem hogy belehülyülök a dologba.
Három dolog mozdított arra hogy éljek a látszólagos lehetőséggel:
- Szerelmes lettem belé mint az ökör. Tehát nem csak alkalmi kufircolásba gondolkodtam, azt hittem hogy végre találtam valaki aki viszonozza a szeretetemet.
- Exem mikor kezdett gyanút fogni azt találta mondani hogy "nem érdekel hogy megcsalsz, csak ne tudjak róla".
- ÉS a lényeg! Mivel kétségbe voltam esve hogy mit tegyek, kikértem barátok, családtagok véleményét, és mind egytől-egyik olyan cinkos módon viszonyultak a dologhoz. "Mindenki ezt csinálja", "kell néha egy kis kaland", meg hasonlók.
Nyilván nem azt mondom hogy az ő felelősségük, de azért ha legalább egy valaki azt mondta volna hogy "figyelj, megértlek, de ne csináld, előbb zárd le a házasságod", lehet észbe kaptam volna.
És a legundorítóbb az egészben hogy utólag ugyan ezektől az emberektől akik mikor kikértem a tanácsukat egy szóval sem mondták hogy ne tegyem, inkább biztattak, a fejemhez vágják kéjes vigyorral, rosszindulattal, nagy erkölcsi fölénnyel hogy "jaj te ne beszélj, te is félrekúrtál!!!", mikor esetleg szóba kerül valami hasonló téma. Hát, ilyenek vagyunk mi emberek...
Mi a ti történetetek?
Kicsit hasonló mint a tied. Engem is biztatott a baráti kör a megcsalásra, aztán meg bemártottak a csajomnak. Kb az egész arra ment ki h velem kicseszennek
Barát, kolléga, rokon, mind a vesztedet akarja, nem szabad bízni bennük.
Ha valamit teszel azt magadért tedd, sose hallgass másokra. Mindenkiben van hátsó szándék. Mióta erre rájöttem, én is átverem, lehúzom az ismerőseimet ahogy csak tudom. De inkább próbálom messze elkerülni az embereket
Nem bíztattak, de hozzám közelállók fedeztek (legjobb baràtnőm segített sokmindenben, mint alibi, sőt, az ilyen alkalmak után tényleg nála aludtam, hogy ne legyen feltűnő.)
Én több, mint 9 évig voltam hűséges.
Közös gyerek is volt már (aki a szakvizsgám után született). Mikor betöltötte a gyerek a 3.évét, és ment óvodába, az ex nehezményezte, hogy 3 hónap alatt pályakezdőként nem találtam munkát, fejemhez vágta folyton, meg x hetet kapok, azt lehet elköltözni... Sok kedvem már nem volt vele maradni, de még próbáltam menteni a menthetőt, közös programok kettesben, gyerek lepasszolva anyámnak. Erre áthívta a haverjait... Begyanúsított, hogy leszbizek a barátnőmmel, nyaljuk egymás p¡náját...
Rám nem volt ideje, mindig volt valami mondvacsinált szar, amivel otthon ba$zakodott, kolleginával órákat trécselt telefonon, mikor fürdött.
A pontot az i-re az tette fel, mikor az ölébe ültem egyszer, reakció: "12 óra munka után mèg meg is ba$$zalak?"
Na akkor jött egy kattanás, ha ő nem, majd lesz jelentkező, attól függetlenül, hogy nem a szex hiányzott konkrétan, csak a törődés...
Szóval volt pár megcsalás, aztán elköltöztem tőle. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!