Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszúból visszaadnátok ha a férjetek megcsalna?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 10:47
11/18 anonim válasza:
Csakis a bosszú miatt nem. De ha úgy alakulna egy olyan férfival, aki tetszik, akkor én sem gondolkodnék rajta túl sokat azok után ha ő is megcsalt.
Az egyébként hülyeség, hogy nem érdekelné azt a férfit, aki félre lépett már, hogy a felesége megcsalja e vagy sem. Az én férjem sajnos megcsalt, de ha én is megcsalnám és megtudná nagyon is érdekelné.
13/18 anonim válasza:
Lehet, persze ez attól is függ, hogy van-e gyerek. Ha van biztos nem tenném meg. Én mindent megtennék azért, hogy megmentsük a kapcsolatot.
Ha nincs gyerek akkor tuti repülne, és másnál keresnék vigaszt.
14/18 anonim válasza:
Nem, arra az alja szintre nem süllyedek le. Viszont közölném, hogy 1 órája van összepakolni a cuccait ès eltakarodni a házamból. Majd a bírósàgon találkozunk a váláskor. Ennyi.
15/18 anonim válasza:
A bosszúszex nagyon rossz ùt nem csak magad miatt , hanem a partnerednek is vacak lesz aztàn , mert nyìlvàn az lesz az első, hogy ő is belekeveredik egy olyan vitàba, amit nem akart.. ő csak meg akart valakit fektetni.. nem hiànyzik neki 3 pofon , mert a fèrj le akarja vezetni a sèrtettsèget.
16/18 anonim válasza:
Elmagyaráznád neke, hogy ez még is hogy lehetne lehetséges???
17/18 anonim válasza:
Az anyjának adnám vissza nevelni.
18/18 anonim válasza:
Tuti hogy nem.
Az én lelkiismeretem maradjon tiszta, ha már ő egy szrdarab ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!