Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti visszaadnátok?

Figyelt kérdés
Ha veszekedés során a lány pofon vágna titeket vagy megütne, te vissza adnátok???

2015. márc. 2. 16:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Isten ments!
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem hiszem, valószínűleg volt oka.
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem!
2015. márc. 2. 16:31
 4/16 anonim ***** válasza:
gondolom volt oka
2015. márc. 2. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:
attól függ
2015. márc. 2. 16:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem adnám vissza, mert a fogász qrva drága, ellenben bezárnám a szekrénybe.
 7/16 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány. 2 éve vagyunk együtt, és tegnap nagyon összevesztünk szinte a semmin. Egyrészt életemben elsőnek véletlenül más nevet mondtam a sajátja helyett. és a szexet pedig nem akarom egy ideje, és most sem, de csak engedtem neki pedig hasi bajaim vannak, és persze nem nagyon élveztem. ő pedig erre abba hagyta hogy elege van meg minden, hogy nem tudom őt kielégíteni, és én nem engedtem őt hogy folytassuk vagy valami.. nem engedtem el, ő meg elkezdte a kezem csapkodni, kicsit, aztán kicsit jobban. Én elkezdtem sírni, mert közben mondta a lelki dolgait, Én felöltöztem és elakartam menni. de ő bezárta az ajtót. el akartam venni a kulcsot, és akkor vágtam pofon, ő meg vissza adta, aztán valahogy így folytatódott,egy óráig...
 8/16 anonim ***** válasza:

ha volt oka nem.

mellesleg mit értünk lány alatt?

ha nem volt oka:

barátnőmnek akkor se, lánybarátnak kétlem, buliba veszekedős részeg pic$a visszakapná

2015. márc. 2. 16:42
 9/16 A kérdező kommentje:
a barátom azt mondja védekezés képen, hogy minden fiú vissza adná. Szóval nem ő a hülye...
2015. márc. 2. 16:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Na most az elmondásod alapján a barátod egy bunkó senkiházi, már bocsánat.

Amúgy a pofozkodásról: szitutól függ. Nem vagyok az erőszak híve, marhára utálom a hangomat is felemelni. Emellett az élni és élni hagyni elv híve vagyok, szóval nézeteltéréseket igyekszem megbeszélni, vagy verbális úton elintézni. Marhára nem vagyok agresszív alkat, soha az életben nem kezdtem verekedést, pedig okom és lehetőségem lett volna rá. Azonban ugyanezt viszont is elvárom, főleg közeli ismerősöktől és szeretteimtől. SENKITŐL nem tűröm, hogy kezet emeljen rám, mert én sem emelek kezet másra. Ha valaki mégis megüt, azt garantáltam visszakapja, nemre és korra való tekintet nélkül.

2015. márc. 2. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!