Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti visszaadnátok?
ha volt oka nem.
mellesleg mit értünk lány alatt?
ha nem volt oka:
barátnőmnek akkor se, lánybarátnak kétlem, buliba veszekedős részeg pic$a visszakapná
Na most az elmondásod alapján a barátod egy bunkó senkiházi, már bocsánat.
Amúgy a pofozkodásról: szitutól függ. Nem vagyok az erőszak híve, marhára utálom a hangomat is felemelni. Emellett az élni és élni hagyni elv híve vagyok, szóval nézeteltéréseket igyekszem megbeszélni, vagy verbális úton elintézni. Marhára nem vagyok agresszív alkat, soha az életben nem kezdtem verekedést, pedig okom és lehetőségem lett volna rá. Azonban ugyanezt viszont is elvárom, főleg közeli ismerősöktől és szeretteimtől. SENKITŐL nem tűröm, hogy kezet emeljen rám, mert én sem emelek kezet másra. Ha valaki mégis megüt, azt garantáltam visszakapja, nemre és korra való tekintet nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!