Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudassam a szeretővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a szeretővel hogy többen vagyunk egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Megcsal a barátom. 3 éve vagyunk együtt. Nem élünk együtt. Milyen módon tudassam a szeretővel hogy párja van a pasijának, aki az én párom igazából. A szeretőnek tudom a nevét.telefonszámát. milyen módon tudassam vele, hogy nem csak ő van a páromnak? Nem akarom hogy bármelyikük is tudja, hogy én voltam.

Kamu fbprofil egy sejtelmes üzi:

"Tisztában vagy azzal, hogy a pasidnak (név) nem Te vagy az egyetlen barátnője?"

Vagy dobjatok vmi tippet.

A kapcsolatunknak úgyis vége, hisz hetek óta nem keres a pasim. De ahhoz nem volt gerince hogy szakítson velem. Akármilyen más indokkal is akár. A cuccaimat még viszont el kell hoznom tőle.

2021. dec. 17. 08:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem csalt meg mert nem voltál már a barátnője, a másik pedig az hogy az előtt is te voltál a szerető, nem fordítva.
2021. dec. 17. 08:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Te már nem vagy a kapcsolatotban.
2021. dec. 17. 09:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mióta megy a megcsalás? Ha az előző 1-2 hétben, akkor ne írjál ilyesmit, mert attól, hogy még nem merte kimondani, köztetek már nincs semmi. De ha előtte kezdte, hazudott mindkettőtöknek, akkor íjrad meg saját profilodról, hogy tudja milyen emberrel ismerkedik.
2021. dec. 17. 10:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen sejtelmes üziket senki se veszi komolyan.

Ha azt akarod, hogy higgyen neked, oda nem csak vállalni kell magad, de bizonyíték is kell. Közös fotók, amikről egyértelmű, hogy mikori, például.

Ismeretlen profilról írt semmitmondó gyanúsítgatás = nincs harmadik, csak valaki be akar kavarni.

2021. dec. 17. 10:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy a lány nem tud rólad?
2021. dec. 17. 11:28
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Hívd fel, mondd meg neki, hogy eddig te VOLTÁL a pasi csaja, és ha akarja, adsz hozzá használati utasítást.
2021. dec. 18. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!