Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudassam a szeretővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a szeretővel hogy többen vagyunk egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Megcsal a barátom. 3 éve vagyunk együtt. Nem élünk együtt. Milyen módon tudassam a szeretővel hogy párja van a pasijának, aki az én párom igazából. A szeretőnek tudom a nevét.telefonszámát. milyen módon tudassam vele, hogy nem csak ő van a páromnak? Nem akarom hogy bármelyikük is tudja, hogy én voltam.

Kamu fbprofil egy sejtelmes üzi:

"Tisztában vagy azzal, hogy a pasidnak (név) nem Te vagy az egyetlen barátnője?"

Vagy dobjatok vmi tippet.

A kapcsolatunknak úgyis vége, hisz hetek óta nem keres a pasim. De ahhoz nem volt gerince hogy szakítson velem. Akármilyen más indokkal is akár. A cuccaimat még viszont el kell hoznom tőle.

2021. dec. 17. 08:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Sztem először menj el a cuccaidert, szakíts és utána a te profilodbol írj a nőnek ha még érdekel a dolog.

2021. dec. 17. 08:07
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy én még durvábban nyomnám XD. Miután elhoztam a cuccomat, akkor írnék az exemnek és a csajnak egy közös üzenetet, amiben megírnám, hogy melyik holmikat nem találtam meg, ezeket hova küldjék, ha megtalálták. Illetve több megcsalás mentes boldog èvet kívánnék nekik, mint ami neked jutott.
2021. dec. 17. 08:10
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha tényleg nem vagytok együtt, akkor technikailag csak ő ven neki 😅
2021. dec. 17. 08:10
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Ha te tudsz róla, ő viszont nem tud rólad, akkor itt te vagy a szerető.
2021. dec. 17. 08:11
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ti nem vagytok együtt. Amúgy meg miért nem állsz elé, nem értem ezt a nagy titkolózást.
2021. dec. 17. 08:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A csajnak írnám meg, hogy mikor megyek a cuccaimér, ezeket hol találja, és mik azok. Meg van valahol egy hűtlen gyökér, azt megtarthatja.
2021. dec. 17. 08:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy neked eddig hogy nem esett le, hogy nem vagy kapcsolatban?

Miért ne tudhatnák, hogy te írsz rá, ha ennyire közléskényszered van, akkor legyen arcod is hozzá.

2021. dec. 17. 08:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok többen, mert te nem vagy benne, maximum a srác nem volt túl etikus veled, de ezt simán kimagyarázza az új lánynak.
2021. dec. 17. 08:32
 9/16 anonim ***** válasza:
97%

Eddig nem zavart, csak most, hogy a pasi kidobott. A másik nem is tud rólad.

Az a minimum, hogy arccal vállalod. Ezek után...

2021. dec. 17. 08:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hetek óta nem keres, nincs itt már kapcsolat.
2021. dec. 17. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!