Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam a szeretővel hogy többen vagyunk egy kapcsolatban?
Megcsal a barátom. 3 éve vagyunk együtt. Nem élünk együtt. Milyen módon tudassam a szeretővel hogy párja van a pasijának, aki az én párom igazából. A szeretőnek tudom a nevét.telefonszámát. milyen módon tudassam vele, hogy nem csak ő van a páromnak? Nem akarom hogy bármelyikük is tudja, hogy én voltam.
Kamu fbprofil egy sejtelmes üzi:
"Tisztában vagy azzal, hogy a pasidnak (név) nem Te vagy az egyetlen barátnője?"
Vagy dobjatok vmi tippet.
A kapcsolatunknak úgyis vége, hisz hetek óta nem keres a pasim. De ahhoz nem volt gerince hogy szakítson velem. Akármilyen más indokkal is akár. A cuccaimat még viszont el kell hoznom tőle.
Szia!
Sztem először menj el a cuccaidert, szakíts és utána a te profilodbol írj a nőnek ha még érdekel a dolog.
Én csak azt nem értem, hogy neked eddig hogy nem esett le, hogy nem vagy kapcsolatban?
Miért ne tudhatnák, hogy te írsz rá, ha ennyire közléskényszered van, akkor legyen arcod is hozzá.
Eddig nem zavart, csak most, hogy a pasi kidobott. A másik nem is tud rólad.
Az a minimum, hogy arccal vállalod. Ezek után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!