Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás, új kapcsolat, exet felkeresi és utana engem?
Figyelt kérdés
Valamivel több mint egy evig voltunk egyutt..
Az egyik szakitasunk utan osszeszedett egy nőt, de az kidobta és mi kibekultunk, habar állította, hogy nem csak azert, mert az a nő kidobta...
Egyutt voltunk egy ideig, ez a nő akkor is kepbe jott nehany szakitas utan, de csak 1-1 szexre.
Aztan szakitottunk megint ossze jott egy ujabb novel... ezzel a nővel is szakitottak, pedig facebookon nagy szerelmesek voltak (az elso novel nem), es felkereste ezt a nőt megint...
Most az megint nem ugy all hozza megint engem keres...
Mire veljem mar ezt? Kit szeret es kit nem? Van bennem meg ennyi undoritosag utan is, hogy csak nem mert engem keresni, azert kereste a masikat..
Tudom hogy vicc az egesz...
2021. dec. 16. 13:29
1/3 anonim válasza:
Tényleg vicc az egész. Engedd el a csávót, tiltsd le mindenhonnan őt is meg a nőit, legyen méltóságod. Találsz jobbat is.
2/3 anonim válasza:
Azért téged keres megint, mert per pill nincs kivel szexeljen. Amíg nincs új nő, átjárna hozzád.
3/3 anonim válasza:
Addig kellesz amíg nincs jobb.Tudja, hogy Veled meglehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!