Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?kiderült hogy 7 ével ezelött megcsalt a nejem.ő tagadja,de a3 fél nem.
Ahh igy több infot kaptunk.
Elképzelhető hogy valos
Olyan Máunikasós történet. Hét év után hazajön a szerető és az első gondolata, hogy fúú de jót kuffantottam a Katival 7 éve, megyek bemószerolom a faszijánál. Hát nem tudom...
Ennek inkább olyan bosszú szaga van. Lehet 7 éve tényleg töcsköltek és most is belenyalt volna a csuporba, de most a nő visszautasította és így akarja megleckéztetni.
Na mindegy, az igazságot úgyis csak az tudja, aki ott volt. Nem is számít már. Az a lényeg, hogy te mit hiszel, kinek hiszel. Ha a csávónak hiszel nem a feleségednek, akkor a házasságotokat már megette a fene. Előbb utóbb úgyis elváltok.
99,9% hogy nem egyszeri eset volt. Ha megcsalt 7 évvel ezelőtt és nem volt bukta, biztos, hogy vagy jó sokáig tartott, akár évekig, vagy több más férfi is volt. Aki egyszer megteszi, az megteszi többször is, mert olyan a jelleme, hogy ezt megengedi neki. Az mindegy, hogy férfi, vagy nő az illető, egyik sem jobb mint a másik.
Valószínűleg a te feleséged is csalt téged folyamatosan, viszonyt, vagy akár viszonyokat is fenntarthatott évekig is. Innentől nem lehet bízni benne, ki tudja hány pasija volt? Kezdj el gondolkozni, hogy a múltban mik történtek, kb mikor, hol lehetett lehetősége félrelépni. Ha 7 évig nem bukott le, akkor lehet, hogy már magabiztos volt, nem volt elég óvatos. Ha neked van elég eszed hozzá, könnyen összerakhatod a sztorit.
#20, én is tudok egy ismerős nő segge feletti tetkóról.
Színes, lecsapó sast formáz.
Standon voltunk már együtt, de ott nem làttam.
Bugyivonal alatt van, úgy meg nem voltunk együtt soha.
24 évet éltem hàzassàgban.
Nem szép, de volt, hogy megcsaltam.
Az az érzésem, hogy ő is.
A vilàgon semmi jelentősége nem volt ennek, a vàlàs teljesen màs miatt lett.
Ne csinálj bajt, ha nincs.
Ha az asszony esetleg megint gyanús kezd lenni, akkor viszont ne habozz!
A harmadik fél igazi béna lúzer.
Percek óta töröm a fejem, hogy kivel dugtam 7 évvel ezelőtt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!