Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit tartotok megcsalásnak?
A 2.3. és utolsó szerintem nem az, de, a 2. szakító ok, ahogy az utolsó is, ha a felek nem képesek megoldani, mert nem fogok nyitott kapcsolatban élni.
A 3. abban az esetben, ha a beszélgetésnek nincs szexuális tartalma és nem random idegenek (bár a bizalmas beszélgetésből gondolom, hogy nem) hanem barátok, akkor abban nem látok kivetnivalót. Az ember szokott bizalmasan beszélgetni a barátaival, akár van párjuk, akár nincs. Persze egész addig, amíg ez nem megy a kapcsolatunk, közös idő, odafigyelés stb. rovására. Onnantól, ha nem változtat rajta, akkor szintén szakító ok. Ha a kapcsolat nem baráti, hanem vonzalmon alapul, de akkor ugye máris van közöttük valami, akkor megcsalás. Érzelmi megcsalás.
A többi egyértelműen megcsalás. Minden szexuális dolog, legyen az telefon, chat, képküldözgetés, orál, anál és bárminemű szexuális együttlét, egyértelműen megcsalás egy monogám kapcsolatban.
Az első kettőt nem igazán tartom megcsalásnak - az első csak jószándékú hülyeség a pasi részéről (párom is extrán segítőkész, múltkor is órákig bent maradt, mert valaki utolsó percben adta oda az "soskészkellenniereggelre" laptopját javításra.
A második részemről oké, amíg nem a magánéletünket beszéli ki. Az sem az, csak szimplán zavar, magánügy.
3-8. megcsalás
9. nem megcsalás, felhozni ilyeneket ér - max elutasítja a párja. Sőt, az se lenne megcsalás, ha a nő belemenne.
Az első parasztság, de nem tartom megcsalásnak. Viszont nagyon sürgősen szólok neki, hogy azért álljon meg a menet, mert ne egy kolléga (tök mindegy, hogy nő vagy férfi) legyen az első, hanem én és a párkapcsolatunk meg a közös háztartásunk. Egy-egy segítség természetesen belefér, főleg ha sürgős és nincs más, aki megoldhatná, de a rendszeres nem, főleg ha semmi ellenszolgáltatást nem kap (értsd, PÉNZT, nem szexet).
A második nekem attól függ, mit jelent a rendszeres és bizalmas. Ha heti egyszer-kétszer egymás vállán sírnak, hogy mekkora hülye a főnök, és a kollégák már megint csesznek segíteni, és amúgy is a meló egy nagy kaki, és elmondják egymásnak mélyebben, milyen mocsokul érzik magukat (vagy milyen jól, mert pont nagyon jó a munka), mellé néha megbeszélnek egy-két kissé személyesebb, de nem intim kérdést, az nekem belefér. Viszont, ha napi szinten beszélnek olyan témáról, amiket elsősorban velem kéne megbeszélni, max. még a legjobb barátjával, vagy kibeszéli a kapcsolatunkat, vagy ilyesmi, akkor nagyon hamar az ajtó túloldalán találná magát.
Az utolsót szintén nem tartom megcsalásnak, viszont szakítás a vége: aki a kapcsolaton belüli problémákat kapcsolaton kívül akarja megoldani, azzal nincs mit tennem. Ez alól maximum az lehet a kivétel, ha én megfogadom, hogy soha az életemben nem szexelek többet, akkor nem fogom a páromat is erre ítéltetni.
A többi egyértelműen megcsalás, nincs mit beszélni rajta, kalap-kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!