Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, ti mit tartotok megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit tartotok megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Az alábbiakban felsorolok pár olyan dolgot, amitől egy nő joggal érezheti rosszul magát, ha a párja megteszi. Mi az ami még belefér?

2021. dec. 13. 14:02
A kérdező szavazást indított:
A lentiek közül szerintem mind megcsalás
A férfi rendszeresen segít egy egyedülálló kolléganőjének, miközben otthon csak gyűlnek a teendők (tegyük fel, hogy valóban nincs közöttük más)
A férfi rendszeresen, bizalmasan beszélget egy egyedülálló kolléganőjével (tegyük fel, hogy valóban nincs közöttük más)
A férfi részegen, buli után lefeküdt egy számára ismeretlnnel
A férfi részegen, buli után lefeküdt egy ismerősével
A férfi több hetes távollét során (mindegy melyik fél van távol), szexuális kapcsoltot létesített egy másik nővel
A férfit orálisan kielégítette egy másik nő (egyszeri alkalom)
A férfi szexuális kapcsolatot létesített egy másik nővel (egyszeri alkalom)
A férfi rendszeresen szexuális kapcsolatot létesít egy másik nővel, de a család az első számára, elvégzi a feladatot, szervezi a közös programokat.
A férfi felveti a feleségének, hogy szeretne más nővel is lefeküdni (jó a családi életük, de mind a ketten tudják hogy a szexuális életük nem jó)
41 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

A 2.3. és utolsó szerintem nem az, de, a 2. szakító ok, ahogy az utolsó is, ha a felek nem képesek megoldani, mert nem fogok nyitott kapcsolatban élni.

A 3. abban az esetben, ha a beszélgetésnek nincs szexuális tartalma és nem random idegenek (bár a bizalmas beszélgetésből gondolom, hogy nem) hanem barátok, akkor abban nem látok kivetnivalót. Az ember szokott bizalmasan beszélgetni a barátaival, akár van párjuk, akár nincs. Persze egész addig, amíg ez nem megy a kapcsolatunk, közös idő, odafigyelés stb. rovására. Onnantól, ha nem változtat rajta, akkor szintén szakító ok. Ha a kapcsolat nem baráti, hanem vonzalmon alapul, de akkor ugye máris van közöttük valami, akkor megcsalás. Érzelmi megcsalás.

A többi egyértelműen megcsalás. Minden szexuális dolog, legyen az telefon, chat, képküldözgetés, orál, anál és bárminemű szexuális együttlét, egyértelműen megcsalás egy monogám kapcsolatban.

2021. dec. 13. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Az első kettőt nem igazán tartom megcsalásnak - az első csak jószándékú hülyeség a pasi részéről (párom is extrán segítőkész, múltkor is órákig bent maradt, mert valaki utolsó percben adta oda az "soskészkellenniereggelre" laptopját javításra.

A második részemről oké, amíg nem a magánéletünket beszéli ki. Az sem az, csak szimplán zavar, magánügy.

3-8. megcsalás

9. nem megcsalás, felhozni ilyeneket ér - max elutasítja a párja. Sőt, az se lenne megcsalás, ha a nő belemenne.

2021. dec. 13. 14:15
 3/10 harebell ***** válasza:
100%
Ha rendszeresen segít másnak, pedig otthon is lenne rá szükség, az nem megcsalás, de zavarna. A bizalmas beszélgetés, ha nincs flörtölős vagy erotikus felhangja és csak baráti a kapcsolatuk, engem nem zavarna. A többi mind megcsalás, kivéve az utolsót, ami ugye csak egy felvetés, de nekem nem férne bele és ezt a férjem is tudja.
2021. dec. 13. 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első parasztság, de nem tartom megcsalásnak. Viszont nagyon sürgősen szólok neki, hogy azért álljon meg a menet, mert ne egy kolléga (tök mindegy, hogy nő vagy férfi) legyen az első, hanem én és a párkapcsolatunk meg a közös háztartásunk. Egy-egy segítség természetesen belefér, főleg ha sürgős és nincs más, aki megoldhatná, de a rendszeres nem, főleg ha semmi ellenszolgáltatást nem kap (értsd, PÉNZT, nem szexet).

A második nekem attól függ, mit jelent a rendszeres és bizalmas. Ha heti egyszer-kétszer egymás vállán sírnak, hogy mekkora hülye a főnök, és a kollégák már megint csesznek segíteni, és amúgy is a meló egy nagy kaki, és elmondják egymásnak mélyebben, milyen mocsokul érzik magukat (vagy milyen jól, mert pont nagyon jó a munka), mellé néha megbeszélnek egy-két kissé személyesebb, de nem intim kérdést, az nekem belefér. Viszont, ha napi szinten beszélnek olyan témáról, amiket elsősorban velem kéne megbeszélni, max. még a legjobb barátjával, vagy kibeszéli a kapcsolatunkat, vagy ilyesmi, akkor nagyon hamar az ajtó túloldalán találná magát.

Az utolsót szintén nem tartom megcsalásnak, viszont szakítás a vége: aki a kapcsolaton belüli problémákat kapcsolaton kívül akarja megoldani, azzal nincs mit tennem. Ez alól maximum az lehet a kivétel, ha én megfogadom, hogy soha az életemben nem szexelek többet, akkor nem fogom a páromat is erre ítéltetni.

A többi egyértelműen megcsalás, nincs mit beszélni rajta, kalap-kabát.

2021. dec. 13. 14:18
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Számomra az a megcsalás amikor olyat cselekszik egy másik nővel, amit nem akarja hogy megtudjak, amit titkolni akar, amiről nem akarja hogy kiderüljön.
2021. dec. 13. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy akkor megcsalás, ha az anyjával nem tenné meg ugyanazt. Ebben minden benne van.
2021. dec. 13. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
#6 ...tehát ha lefekszik a saját párjával, akkor megcsalja őt...? :D
2021. dec. 13. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es: Engem magammal nyilván nem lehet megcsalni...
2021. dec. 13. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:
A második és a harmadik nem megcsalás, a többi mind igen. Viszont ebben a formában a második is szakító ok, nem azért mert segít egy nőnek, hanem azért mert ez az otthon tennivalók, tehát a közös élet rovására megy, amiből lejön, hogy a férfinak fontosabb a másik nő, mint a saját párja. Ha tényleg nagyon gázos helyzetben van a nő, 1-2 hétig még elnézhető de hosszú távon rendszert csinálni belőle szakító ok.
2021. dec. 14. 14:23
 10/10 anonim válasza:
Mind megcsalás, nincs kivétel.
2021. dec. 17. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!