Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, akik szeretőt tartotok párkapcsolat/házasság mellett! Miért választottátok ezt az utat?
Mi vitt rá, hogy viszonyt tartsatok fenn egy harmadik személlyel?
Ez tudvalevően a kapcsolat gyors romlását vagy halálát okozhatja. Miért választottátok mégis ezt az utat?
Úgy érzitek eleget próbáltátok megmenteni a kapcsolatotokat?
Miért maradtok a kapcsolatban, ha közben mással van viszonyotok?
Akartok így vagy úgy változtatni ezen a helyzeten?
Kort és nemet is írjatok kérlek!
NOTE: a kérdés és a válaszok megosztóak lehetnek, tiszteljük egymás életét, véleményét, helyzetét annyival, hogy nem szóljuk és pontozzuk le!
Asszony azzal zsarolt, hogy csak akkor láthatom a gyerekem, ha vele leszek.
Másfél évig próbáltam fejlődést vinni a kapcsolatba, alapvető empátiát tanítani neki, önismeretet, stb.
Semmi.
Mellesleg poliamor is vagyok szóval...
Csak azért voltam vele, mert meg akartam menteni. Nagyon erősen mentális beteg, én meg jó vagyok a belső fejlesztésben.
Közben megismertem egy hihetetlenül gyönyörű embert. Eszméletlenül tiszta, erősen jó akaratú, szabad szellemű embert.
Összejöttem vele is.
Nem volt nálunk lehetőség, hogy ez a kapcsolat romlását vagy halálát okozná. Igazából csak jobb lett ettől a kapcsolatom, mert a másik ember mindig erősen felemelt, feltőltött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!