Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ureaplasma akkor hogyan is terjed?
Figyelt kérdés
14 éve vagyok a férjemmel, én tudom, hogy hűséges vagyok Hozzá. Megjött az STD szűrésem eredménye és ureaplasma pozitív vagyok. A neten olvasva ezek a típusú baktériumok csak nemi úton terjednek, mert szabad levegőn azonnal elpusztulnak. Már kérdőre akartam vonni a férjemet, de beszéltem előbb az orvossal, aki azt mondta, hogy uszodába, wc-be is el lehet kapni. Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek?! Tudom, hogy a férjem tagadna, ha rákérdeznék.
Kérdezzünk tovább! Voltál úszodában? A nők nyílvános WC-n általában nem érintkeznek a WC ülöke részével. Mármint nem ér oda puncijuk, hogy azonnal valami ráragadjon. Szóval a kérdés a következő: vajon hol vagy kitől kaphattad el?
2021. dec. 10. 09:37
2/11 A kérdező kommentje:
Voltam uszodában. Nyilván wc-t hasznáunk mindketten. Vállalkozó, plussz nem szoktam számon kérni, hogy hol és kivel van. Szóval alkalma bármikor lenne rá és szerintem jelentkező is akadna. Nem akarom homokba dugni a fejemet és nem is akarom megvádolni ártatlanul.
2021. dec. 10. 10:41
3/11 anonim válasza:
1-es vagyok. Akkor várj, hogy mi lesz. Megemlítheted a férjednek is, hogy veled ez történt. Tudjon róla!
Ha voltál úszodában és ott is elkaphatod, akkor azonnal nem kell a férjed gyanúsítani, főleg ha bízol benne! Gondolom, nem mész most egydarabig úszodában és szép lassan majd kigyógyulsz belőle.
2021. dec. 10. 10:45
4/11 anonim válasza:
Én is wc miatt kaptam el betegséget ( nem gondoltam volna ,hogy egy jó barátom ilyen igénytelen...). Uszodában sajnos nagyon terjednek ezek a betegségek.
2021. dec. 10. 11:07
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Orvosi oldalakon viszont egyértelműen az van fenn, hogy csak és kizárólag nemi úton lehet elkapni. Nem tudom. Nem a betegség, ami zavar elhihetitek…
2021. dec. 10. 11:30
6/11 anonim válasza:
Ha az ember párkapcsolatban él, az STD szűrésnek csak úgy van értelme, ha mind a ketten mentek.
Miért voltál csak egyedül?
Mondd meg a férjednek, hogy kitenyésztettek nálad valamit, szóval menjen el ő is, addig pedig ne érintkezzetek. Ha ő is pozitív, akkor kérdőre vonhatod.
Amúgy meg: az orvos helyett inkább a netes oldalaknak hiszel?
2021. dec. 10. 11:56
7/11 anonim válasza:
"Vállalkozó"
Akkor van mit eltapsolni a rosszlanyokon....
37F incel
2021. dec. 10. 12:32
8/11 anonim válasza:
Hatos jól írja, menjen el ő is egy vizsgálatra, mond meg, nem akarsz pingpong hatást, tehát te meggyógyulsz, de vissza adja, ha ő is az. Viszont ha azóta voltatok együtt, akkor még mindig lehet, hogy te adtad át neki.
2021. dec. 10. 14:11
9/11 anonim válasza:
Ha más jel nem utal megcsalásra, akkor szerintem feleslegesen szítod a feszültséget. Az orvosnak igaza van, az egyetemen én is ugyanígy tanultam.
Alapszabály, hogy soha nem ülünk wc-re nyilvános mellékhelyiségben. Tegyél rá papírt ha leülsz!
2021. dec. 10. 16:15
10/11 anonim válasza:
Nekem is volt évekkel ezelőtt, és az orvos szerint ugyan főként nemi úton terjed, de nem kizárólag. A férjedet viszont mindenképp be kell avatnod, hiszen fertőző dologról van szó, neki is meg kell nézetnie magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!