Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy mit tudok?

Figyelt kérdés
Van egy exem, aki egy nárcisztikus pszichopata. Sok mindent megtudtam róla a kapcsolatunk végére, többek között azt is, mit tett az előttem lévő exével. Az a lány rengeteg pucér képet küldözgetett magáról, viszont anno volt egy másik srác is, akinek küldözgetett ilyen képeket. És később valaki ezeket a képeket nyilvánosságra hozta, úgy hogy aztán rendőrségi ügy lett belőle, és a csajszi kérdezte az exemet is, hogy mit tud erről, stb. de az exem tagadta. VISZONT én tudom, hogy az exem állt emögött, és a csaj a mai napig azt hiszi róla, hogy ártatlan, nem tudta, hogy az exem tette. Szóval, hogy mondjam el a csajnak, hogy tudjon erről? Szerintem elsősorban jogában áll ezt tudni. Viszont személy szerint nem akarok belekeveredni, anoniman pedig nem tudom mi lenne a legmegfelelőbb közlés.

2021. dec. 5. 22:36
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Én hálás vagyok, sokat tanultam ebből a tapasztalásból. Sokkal könnyebben felismerem a vészjósló jeleket a másikban. Ezt meg kellett tanulnom. Mindenesetre szerencsére mikor kiderültek dolgok, ki tudtam lépni, és büszke vagyok magamra.
2021. dec. 6. 23:54
 22/23 anonim ***** válasza:
Mennyi idő alatt sikerült felismerned, meddig voltatok együtt ?
2021. dec. 7. 09:02
 23/23 A kérdező kommentje:
1 év. Nézhetjük úgy is, hogy sok idő, de az én meglátásom, hogy szerencse hogy nem több. Voltak jelek, én ezeket nem néztem úgy, mivel általában a jót láttam mindenkiben. Ez a régi énem. Utólag okosabb az ember. Mikor ráleltem a bizonyítékokra már nem volt kérdés hogy elvágjam vele a szálakat.
2021. dec. 7. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!