Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nővéremet megcsalja a vőlegénye. Szó nélkül nem fogom tűrni, de kinek mondjam el, hogy kisebb cirkusz legyen belőle, apukánknak, vagy a nővéremnek?
Van egy 24 éves nővérem, a vőlegénye 31 éves. Eddig azt hittem, nagyon jó a kapcsolatuk, de kiderült számomra, hogy egy barátnőm nővérével is lefeküdt egy buli után, valamint, hogy több ilyen eset volt már másokkal, erről vannak messenger üzeteim is, teljesen egyértelmű a helyzet sajnos. A nővérem nagyon szereti, sosem tenne vele ilyet, ráadásul már annyira a család része, hogy apukám felvette a cégébe jó pozícióba dolgozni, mindenkinek azt meséli, hogy milyen jól választott párt a nővérem...
Magamban tartani nem tudom, meg nem is lehet. De hogyan borítsam...? Mióta megtudtam, kb enni sem tudok, annyira ideges vagyok.
Ha a nővéremnek mondom el, félek, hogy nagyon-nagyon kiborul, esetleg kárt is tesz magában, ha apukámnak, akkor félek, hogy nagyon megvereti és ebből rendőrségi ügye lesz, annyit meg nem ér annak a sz.rrágónak az egész élete. Mit tegyek, kérlek segítsetek?
Mindkettőnek.
Sajnos lesz cirmusz mindenképpen, de inkább az, minthogy az a féreg ezt megússza.
Nyilván a vőlegényének. Majd eldönti, hogy bevallja-e vagy simán lelép. Neki, és nem neked kell a szituációt rendbe hozni.
Ha nincs bunyó, nincs hunyó.
Nehogy a pasinak mondd el, a kis görény a végén még felkészül és szétmanipulálja a testvéredet ahelyett, hogy vallana, aztán ha lebuktatod még te nem leszel komolyan véve, meg kamuzol szerinte.
A nővérednek mondd el szépen a bizonyítékokkal együtt, hívd át magadhoz, nehogy a pöts megjelenjen rinyálni közben.
Soha nem mennék hozzá egy ekkora féreghez, ha én ezt tudnám, válni pedig fájdalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!