Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hölgyek, ki/mi a legveszélyese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ki/mi a legveszélyesebb nő típus?

Figyelt kérdés

Íme néhány példa, szerintetek ezek közül, melyik a legveszélyesebb egy kapcsolatra?

Ha ezek közöl valamelyik feltűnne a párod környezetében, mint munkatárs, szomszéd, anyja ápolónője, kezelőorvosa,...melyiket tekintenéd veszélyesnek és ellenfélnek?

A.: [link]

B.: [link]

C.: [link]

D.: [link]

Szóval női szemmel, melyik a vadász?

2021. nov. 30. 09:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

11.-re.

Innen nem tudok. Ráadásul ők sem e-mailt írtak, csak kitörölték a kérdést, pedig semmi nem volt benne ami tilos lett volna.

2021. nov. 30. 14:06
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

En nem feltem egy notol se az elettarsam. Tolem szoktak felteni masok a pasijukat.

Az elso nagyon dogos es az utolso is. Dehat itt nem arrol van szo,h szerintem melyik no szexi. 😂😂

2021. nov. 30. 14:14
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Első biztos nem, férjem a kis melleket szereti, már az enyémre is mondja, hogy alapvetően nagyobb, mint az ízlése.

A második szerintem túl vékony neki, én ilyesmi voltam 7 éve, mikor összejöttünk, azt mondja most a plusz ~10 kilómmal jobban tetszem neki.

A harmadiknak ezen a képen nagyon furi feje van, de talán ő. Formás feszes mellek, szomszédlány arc, vöröses haj.

A negyedik semmi extra, annyi szexuális kisugárzása van a képnek, mint egy zsák krumplinak.

2021. nov. 30. 14:45
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
B, a többi ronda.
2021. nov. 30. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én páromra a B lenne veszélyes, mivel én is ez a típus vagyok.
2021. nov. 30. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Külső alapján nem lehet azt megítélni, ki milyen párkapcsolati szempontból. Max. más alapján lehet véleményt formálni, pl. az 1. egy közönséges, illetlen típus és emiatt nem szimpatikus. De ismerek ilyen típusból olyat is, akinek a párkapcsolat szent és hűséges típus, és ismerek kis visszafogottnak tűnőből is ordas ribit (avagy az öltözködési stílus nem mindig egyenlő a belsővel). Nem a külső, hanem a viselkedés alapján dönteném azt el, max. kisugárzás (amit meg egy db fotó alapján nem lehet eldönteni).
2021. dec. 1. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:
D.
2021. dec. 1. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!