Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom fent van tinderen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fent van tinderen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt… Én ezt nem értem… minden szabad idejét velem tölti, jól érezzük magunkat együtt, bemutatott a szüleinek, visz programokra, az ünnepeket is velem akarja tölteni.. és nem az a szoknyapecér típus, egy ismerősöm ismeri őt régóta és azt mondta, hogy nem átverős típus… Egy barátnőm mégis szólt, hogy összematchelt vele, de még nem írt neki… Most ez miért??? Nem értem! Mit tegyek most? Össze vagyok törve…
2021. nov. 29. 15:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
kihajintanám az tuti
2021. nov. 29. 19:20
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

"Mi már az elején megbeszéltük, hogy komoly kapcsolatban vagyunk"

Milyen kínos ezt így megbeszélni. Ő nem így gondolta.

2021. nov. 29. 21:49
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
Kíváncsian várjuk a fejleményeket!
2021. nov. 29. 23:07
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, rákérdeztél...?
2021. nov. 30. 11:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne tervezz hosszútávra!
2021. nov. 30. 20:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem vaagy elég jó neki!
2021. dec. 2. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!