Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom fent van tinderen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fent van tinderen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt… Én ezt nem értem… minden szabad idejét velem tölti, jól érezzük magunkat együtt, bemutatott a szüleinek, visz programokra, az ünnepeket is velem akarja tölteni.. és nem az a szoknyapecér típus, egy ismerősöm ismeri őt régóta és azt mondta, hogy nem átverős típus… Egy barátnőm mégis szólt, hogy összematchelt vele, de még nem írt neki… Most ez miért??? Nem értem! Mit tegyek most? Össze vagyok törve…
2021. nov. 29. 15:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint aktív, nemcsak fent maradt a profilja.... mindenképp hozd szóba, mégis mi a terve kettőtökkel, ha ő ott vadászgat?
2021. nov. 29. 15:31
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom meg akarta varni mi sul ki ebbol es addig talonban tartott mas not. Nem jo kezdes, de allitsd valaszut ele, mi a repat akar vegre.
2021. nov. 29. 15:32
 3/26 anonim ***** válasza:
86%
jelöld be, gyere össze vele még egyszer
2021. nov. 29. 15:37
 4/26 A kérdező kommentje:
Mi már az elején megbeszéltük, hogy komoly kapcsolatban vagyunk
2021. nov. 29. 15:38
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
És ő mit mondott, amikor megkérdezted, hogy miért tinderezik még mindig?
2021. nov. 29. 15:42
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
Én ráírnék kamu profilról és úgy állítanám kész tények elé.
2021. nov. 29. 15:42
 7/26 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem még meg, mert most szólt a barátnőm, hogy összematcheltek. A barátom nem ismeri ezt a barátnőm, de a barátnőm felismerte a barátom és “tesztként” jobbra húzta és látszik is hogy nem rég volt fent…
2021. nov. 29. 15:44
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérj képernyőfotót
2021. nov. 29. 15:46
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt vele beszéld meg első körben. Higgadtan, szépen kérdezd meg, hogy társkeresőzik-e még, de a bizonyítékot csak akkor mutasd meg neki, ha letagadja. Onnantól már egyértelmű, ha hazudik neked...
2021. nov. 29. 15:48
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg neki a képernyőmentéseket, és kérdezz rá kerek-perec.
2021. nov. 29. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!