Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adjatok nekem választ . Irtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok nekem választ . Irtam egy levelet a volt páromnak. Ő vissza adta par nap mulva . mit jelenthet ez ?

Figyelt kérdés

irtam egy levelet a volt páromnak utolso levélként szántam a megcsalása miatt.

Ma vissza rakta a postaládámba .

Miért tette ezt. Mit jelenthet ez ?

2021. nov. 24. 15:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen fel bontotta......
2021. nov. 24. 16:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem irt bele semit ! Mit jelenthet ez?
2021. nov. 24. 16:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szakítottatok, mert ő megcsalt, majd írtál neki postán levelet amit elolvasott majd megtaláltad a saját postaládádban?

Stílusosabb lett volna, ha fel sem bontja és úgy vissza. Így is kb azt jelenti, hogy le se ejti, mit írtál. Amúgy mit írtál?

2021. nov. 24. 16:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Így jelezte, hogy tartsd meg magadnak a véleményed. :D
2021. nov. 24. 17:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Jelezte, hogy olvasta és tudomásul vette.
2021. nov. 24. 17:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez az elutasitas legnyomatekosabb formaja volt. Itt van a szarod, nem fogod ramzuditani.
2021. nov. 24. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!